Rolex Oyster Perpetual horloge dame beoordelingen

In de 2017 Basel Show, Rolex Oyster Perpetual lanceerde log’s van de klassieke stalen polshorloge vrouwen, op deze show, Rolex introduceerde ook een verscheidenheid aan gedeelte van de wijzerplaat voor het selecteren van de Vrienden van de tafel, de lancering van nieuwe vrouwen geval is opnieuw ontworpen in diameter tot 28 mm, meer geschikt voor dame in hun dagelijks gebruik (model: m279160-0014).

rl-dd
De Dame’s log-beam modellen krijgen een uitstekende Rolex chronometer certificering in 2015 won. Deze unieke titel met succes een reeks tests om horloges te bewijzen Rolex laboratorium, de standaard gaat verder dan de conventionele en het niveau van de horloge. Horloges aangesloten voordat het testen om ervoor te zorgen dat alle aspecten van het horloge bij het dragen wanneer gangreserve, waterbestendi gheid en zelf-wikkeling, etc. wandelen, kan een uitstekende prestatie te spelen. Green Seal is een symbool van uitmuntendheid Observatory precisie horloges, Rolex horloges hebben dit op elke zegel, samen met ’s werelds vijf jaar garantie waarborg.
Rolex Women’s log configuratiegedeelte Staal Soort uurwerk constante motivatie voor de 2236 kern, deze beweging gebouwd Rolex patent syloxi siliciumveren, de invoering van superieure prestaties voor nauwkeurige timing Observatory dames horloges. Ondertussen syloxi herfstdraden vergelijking met traditionele siliconenmateriaal herfstdraad, vrij van magnetische interferentie, het gezicht van temperatuurveranderingen, blijft zeer stabiel, het is herfstdraden vergelijking met conventionele seismische kracht het tienvoudige. 2236 type uurwerk met automatische opwinding componenten met constante beweging van de pendelbeweging van het roer van de wikkeling, de energiereserve van circa 55 uur.

rl-dd2
Rolex Datejust reeks gepubliceerd sinds 1945. Het is synoniem met elegantie en precisie timing geweest. Rolex Datejust dameshorloge 28 om te kijken naar de vraag of het is van de klassieke of moderne esthetische visie, het ontwerp en de prestaties is een zeldzame vrouwelijke vorm, het is een voortzetting van de klassieke merk horloges en sublimatie type logboek dat type zal loggen elegantie en solide kwaliteit te verenigen in een compacte behuizing, het meer geschikt voor dameskleding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *