Replica Omega Horloges Seamaster Aqua Terra 150m

Replica Omega  China Seamaster  Aqua Terra 150m

 

De Omega Seamaster Aqua Terra 150m is misschien wel een van de allround instapmodellen met een betere prijs die momenteel op de markt verkrijgbaar is. het ontving vorig jaar een subtiele visuele opfrissing, samen met een interne beweging in de vorm van het Master Chronometer-kaliber 8900. De Aqua Terra is het perfecte evenwicht tussen dagelijks gebruik en een elegant jurkhorloge voor diegenen die er naar op zoek zijn.

Replica Omega Horloges Seamaster Aqua Terra 150m
Replica Omega Horloges Seamaster Aqua Terra 150m

kijk voor alle gelegenheden. Lees hieronder onze gedetailleerde beoordeling om erachter te komen wat dit model zo aantrekkelijk maakt.

De behuizing is nu ook symmetrisch, wat vreemd lijkt, maar in het vorige model werd de kroon gedeeltelijk geabsorbeerd door de caseband aan de rechterkant. Het is waarschijnlijk niet iets dat je zou opvallen, tenzij je erop gewezen werd, maar het geeft de nieuwe Aqua Terra een meer gebalanceerde blik op de pols – en verklaart ook de 41 mm diameter in plaats van 41,5 mm.

De wijzerplaat van de Omega Seamaster Aqua Terra is waarschijnlijk het meest onderscheidende kenmerk en is gedecoreerd met een horizontaal “teak” patroon geïnspireerd op de houten dekken van luxe zeilboten. Het effect op het zwarte wijzerplaatmodel dat we hier beoordelen, is subtieler dan sommige andere kleuren, maar voegt nog steeds een extra element toe aan het ontwerp, waardoor het direct herkenbaar is om de pols.

Het is hier dat de Aqua Terra echt schittert als het gaat om waar voor uw geld. Als u het horloge omdraait, onthult een saffierhouder de werking van het Omega Master Chronometer-kaliber 8900. Het kaliber 8900 is een door chronometers gecertificeerd automatisch uurwerk dat wordt geleverd met een indrukwekkende garantie van vier jaar. Het beschikt over twee vaten, die samen een totale gangreserve van 60 uur bieden. Het maakt gebruik van siliciumdelen voor het gehele regelorgaan en is in staat magnetische velden te weerstaan ​​tot 15.000 gauss.
Het model waarvoor we een recensie hadden, bevatte een gepolijste en geborstelde armband in bijpassend staal, met een dubbele inklapbare sluiting. Omega zegt dat het de integratie tussen de kast en armband op deze nieuwste versie van de Aqua Terra heeft verbeterd, waardoor deze vlakker en nog comfortabeler om de pols zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *