Replica Omega horloge Seamaster 007 Commander met kloon 2507 uurwerk

Als Rolex het eerste horloge is dat James Bond droeg in de 007-film, dan moet Omega Seamaster zijn meest favoriete horloge zijn dat hij in de film uit de 007-serie heeft gedragen. Ik weet niet hoeveel limited edtiion-modellen die Omega voor de 007-film heeft uitgebracht, maar er moet een grote verzameling zijn geweest, herinner je je de Seamaster 007 Spectre limited edition, het is nog steeds een van de best verkochte replica Omega-horloges in onze markt, VS en MK-fabriek maken het beste.


Naast VS is OM ook een grote fabriek die replica Omega-horloges van goede kwaliteit maakt. We weten dat OM een andere naam JH heeft, het maakte eerder de beste Omega Speedmaster replica-horloges, nu draait het ook om enkele Seamaster-modellen te produceren, de meest populaire zijn Seamaster Diver 300m, waaronder deze Seamaster Commander 007, die meer herkenbaar is dan andere 007 limited edities vanwege zijn rode en blauwe ring.


Laten we nu meer details van het replica-horloge bekijken. De kast heeft een diameter van 41 mm en is 13,5 mm dik. De kast is 1: 1 gerepliceerd volgens de echte kast van de originele Omega, controleer het aandeel uit verschillende richtingen, de kast kan volledig worden vervangen door het originele horloge. De nok van Omega Seamaster verschilt van die van andere Zwitserse merken, hij heeft verschillende snijvlakken en ziet er meer driedimensionaal uit, dit verhoogt ook de moeilijkheid om deze Omega te repliceren, maar OM-fabriek doet goed werk in het afwerken van de nokken

Omega Seamaster Commander 1507 Movement
De bezel heeft twee kleuren, het blauwe gedeelte gebruikt echt keramisch materiaal, terwijl het rode gedeelte tussen 0 en 15 minuten van metaal is. De parel om 12 uur is gevuld met Zwitsers lume-materiaal, maar de bovenkant is plat, niet convex, dit is hetzelfde als echt. Wijzerplaat is wit, uurmarkeringen hebben een blauwe rand, dus zijn skelet uurwijzer en minutenwijzer, ze zijn allemaal gevuld met wit lichtgevend materiaal. De centrale tweede hans heeft een opvallende rode kleur, die precies overeenkomt met de rode duikschubben op de ring. Bovendien heeft het einde van de secondewijzer een 007-logo.


Leg de replica horloges omega en een echt horloge samen op een tafel, vergelijk ze, je zult zien dat er weinig of geen verschil is in de afwerking van de kast en de details van de wijzerplaat, het uurwerk is zelfs moeilijk te zien als een nep omdat de decoratie OM-fabriek heeft gemaakt op de rotor en bewegingsplaten. OM-fabriek gebruikte een Asia ETA 2824-2 automatisch om te wijzigen, de decoratie behoort tot het hoogste niveau, controleer de volgende foto’s GEN VS OM, ze zullen je alles vertellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *