Replica horloges Vacheron Constantin Patrimony Moonphase Retrograde Date

Replica horloges Vacheron Constantin Patrimony Moonphase Retrograde Date

Vacheron Constantin heeft dit najaar een nieuw model uitgebracht met de gebruikelijke perfecte afwerking met twee fantastische complicaties in twee tinten goud. De Patrimony Moon Phase en Retrograde Date zijn geïnspireerd op de modellen uit de jaren 50 van het Genevan horlogemerk met een onopvallende wijzerplaat. Zoals de naam al doet vermoeden, staan ​​de cyclus van de maan en de leeftijd op de wijzerplaat naast de retrograde datum.

De maanfase neemt een prominente plaats in op 6 op de glinsterende, licht gewelfde zilveren wijzerplaat. Een rosé- of witgouden schijf toont de maan op een sterrenhemel in een halvemaanvormige weergave. Een schaalverdeling rond het halfronde display stelt u in staat de maancyclus te berekenen die precies 29 dagen, 12 uur, 44 minuten en 2,9 seconden is. U hoeft hem maar één keer te resetten… elke 122 jaar!

De retrograde datum waaiert uit van 9 naar 3 en vordert een tandje per dag tot het einde van de maand voordat hij onmiddellijk weer op 1 begint. De datumcijfers worden afgewisseld met subtiele stippen gevolgd door een zwartgouden hand met een opengewerkte driehoekige punt.

Een paar slanke rosé- of witgouden wijzers verschijnen tussen beide complicaties om de uren en minuten na te jagen. Hun scherpe punten volgen slanke driehoekige en rechthoekige markeringen en een glinsterende minutenbaan, allemaal in roze of witgoud, afhankelijk van het model.

De functies worden tot leven gebracht door het nieuwe kaliber 2460 R31L van Vacheron Constantin. U kunt zien hoe het zelfopwindende mechanische uurwerk de gangreserve van 40 uur in de 42,5 mm-kast voedt via de achterkant van saffierglas.

de parameter replica horloges

BEWEGING: Aziatisch automatisch uurwerk, gemodificeerd met versieringen zoals de Gen 2460-beweging
DIAMETER VAN DE KAST: 42,5 mm
DIKTE: 9,7 mm
KLEUR WIJZERPLAAT: Witte wijzerplaat, stokmarkeringen
MATERIAAL ZAAK: 18K roségoud verguld op massief roestvrij staal 316
ARMBAND: Leren riem met Insignia-vouwsluiting
VOORGLAS: saffierkristal
ACHTERGLAS: vitrinekast terug met gedetailleerde seriegravure op kastvelgen
GESLOTEN TYPE: Deployant Buckle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *