Replica horloges TAG Heuer Monaco 1979-1989

Als onderdeel van het 50-jarig jubileum van Goedkope horloges china TAG Heuer Monaco introduceert het merk een serie van vijf limited edition-stukken ter herdenking van het iconische horloge met vierkante kast. De eerste gelimiteerde editie werd gedaan in de geest van het decennium dat zich uitstrekte tussen 1969-1979, en nu hebben we het tweede stuk dat geïnspireerd is door het decennium tussen 1979-1989. Hier hebben we de TAG Heuer Monaco 1979-1989 Limited Edition ref. CAW211W.FC6467 kijken, en hoewel ik niet verwachtte een felrood Monaco horloge te zien, ziet het er wel cool uit in zijn robijnrode majesteit. Zoals elk van de vijf regels die TAG Heuer uitbrengt, is deze ook in een oplage van 169 stuks in beperkte oplage. Dit model is specifiek geassocieerd met de 24 uur van Les Mans-race en de nu alomtegenwoordige Le Mans-film uit 1971 met Steve McQueen.

Het is niet alleen de rode wijzerplaat die deze versie onderscheidt. De rhodium-plated chronograaf sub-wijzerplaten hebben gebogen randen en niet de meer traditionele vierkante randen gezien op andere horloges Monaco.

Net als bij de standaard TAG Heuer Monaco is het horloge gehuisvest in een 39 mm brede roestvrijstalen kast en loopt het op de Calibre 11-beweging. De wijzerplaat is echter in rood uitgevoerd met een afwerking met een zonnestralenpatroon die bijna lijkt op een robijnrood. Volgens TAG Heuer is dit rood bedoeld om het deel ‘snelheid en stijl’ van de geschiedenis van Monaco op te roepen. Ik kan daar niet tegenin gaan.

Op de achterkant van de stalen kast staat het Monaco-logo en de aanduiding van het nummer van deze editie is. De achterkant van de kalfsleren band is ook in rood voor deze versie. Eindelijk, je weet dat TAG Heuer een speciale verpakking voor dit horloge gaat hebben. Deze editie uit 1979-1989 wordt geleverd in een donkerblauwe doos met het Heuer-logo en de horizontale streep met streepjespatroon, terwijl het interieur is uitgevoerd in dezelfde rode kleur die u op de wijzerplaat ziet.

De TAG Heuer Monaco 1979-1989 Limited Edition ref. CAW211W.FC6467 is beperkt tot 169 en kost $ 6.550. Je kunt meer leren op nicecopy.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *