Replica horloges Rolex Yachtmaster 116622 904l Stainless Steel

noob factory Replica Rolex horloges Yachtmaster 116622 904l Stainless Steel

Tegenwoordig beginnen steeds meer horlogefabrikanten replica Rolex-horloges te produceren, Noob is een van de vroegste fabrieken die replica-horloges maakte, terwijl GM, AR, EW en andere fabrieken de afgelopen jaren ook op dit gebied zijn gekomen. Onder deze fabrikanten denk ik dat alleen AR en GM de mogelijkheid hebben om de dominantie van Noob aan te vechten, de waarheid is dat deze twee fabrieken ons nooit afkeuren, ze worden groter en verzamelen meer fans in binnen- en buitenland. Hoewel de Noob-fabriek langzamer reageert op de markt en nieuwe modellen niet zo snel onthult als voorheen, zijn ze nog steeds de nummer 1-fabriek in onze markt die de beste replica van Rolex maakt. Vandaag deel ik drie nieuwe YachtMaster 116622-modellen die ze zojuist hebben gepubliceerd. Drie horloges zijn met roestvrijstalen kast en bezel, één is blauwe wijzerplaat, de andere twee met grijze wijzerplaat.

Het is de eerste keer voor Noob om een ​​ rolex YachtMaster-replica met 904L roestvrij staal te maken, maar deze keer is de beweging die in deze drie stukken is geïnstalleerd een kloon 2824-beweging, terwijl GM fabriek enkele dagen geleden de YachtMaster-modellen met kloon 3235-beweging publiceerde is een beetje teleurstellend voor ons dat Noob er geen 3235-mechanisme in heeft geïnstalleerd, maar ik denk dat een 2824-machine al genoeg is.

Van de drie horloges vind ik degene die een grijze wijzerplaat met lichtblauwe secondewijzer heeft. De YachtMaster is 40 mm in kast diameter, niet te groot, het is slechts 12,5 mm dik, het horloge is niet alleen geschikt voor mannen, maar ook een zeer goed uurwerk voor de meeste vrouwen. De bezel is 1: 1 gerepliceerd van het originele horloge, het is bidirectioneel roterend, de verhoogde markeringen zijn gepolijst, die contrasteren met de micro-geschuurde bezelzijde. Kijk naar de kroonbeschermers, Noob heeft hoogwaardig polijstwerk gedaan, ze zijn rond en voelen erg soepel aan.

De wijzerplaat is grijs, maar heeft een andere afwerking met een andere grijze YachtMaster hieronder weergegeven. Deze grijze wijzerplaat heeft een zonnestraalstructuur op het oppervlak, de andere is microgeschuurd. Kijk naar het gegraveerde kroonlogo om 12 uur op de binnenrand, het bevindt zich net in de middelste positie van de driehoeksmarkering. Wijzers en uurmarkeringen worden aangebracht met witte luminescentie die blauw licht zal uitstralen in donkere omstandigheden.

Net als het geval is de armband ook gemaakt van 904L roestvrij staal, de afwerking is ook superieur. De armband met drie schakels is gepolijst op de middelste, terwijl geborsteld op tweezijdige schakels, het contrasteffect sterk is. Achter de zaak is het een kloon ETA 2824 automatisch uurwerk, dat 25 juwelen heeft en 28800 keer per uur verslaat. Houd er rekening mee dat alle kloon-ETA-bewegingen die door replica-horloges worden gebruikt, niet dezelfde dagen van gangreserve hebben als echt horloge, dus u moet het elke dag opwinden, vooral voordat u naar bed gaat. Hierna volgen foto’s en video’s van deze drie Yacht-Master-horloges.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *