Replica horloges Rolex Oyster Perpetual Sprite GMT-Master II 126720VTNR left-sided crown

Replica horloges china ROLEX Oyster Perpetual Sprite GMT-Master II. Met kroonmonitor aan de linkerkant.

Replica horloges Rolex Oyster Perpetual GMT-Master II 126720VTNR left-sided crown

Rolex verbaasde ons allemaal door een andere variant van de GMT-Master II te leveren met een linkse kroon. Deze linkshandige benadering, quip volledig gepland, geeft de GMT-Master II een verrassende uitstraling. Zeker, het is uitgerust met een donker en groen draaiende 24-uurs lunette. Wat dacht je van een ontmoeting met de nieuwe Rolex Oyster Perpetual GMT-Master II 126720VTNR.

De GMT-Master II is het fundamentele, uitzonderlijk pragmatische reishorloge van Rolex en een horloge dat rond 1982 in het assortiment is geweest. We hebben vanaf nu een paar variaties gezien, allemaal volgens de herkenbare Rolex-plancode. Hiermee verandert Rolex echter alles in wezen (in Rolex-termen in ieder geval).

We krijgen eigenlijk een soortgelijk algemeen ontwerp met een 40 mm Oystersteel-behuizing met een geborstelde en schoongemaakte afwerking. Desalniettemin, en dat blijkt al snel uit de foto’s, zijn de eindeloos gekroonde monitoren naar de linkerkant van de kast verplaatst. De bidirectionele draaibare lunette is voorzien van een donkergroene Cerachrom-embed. Een saffier edelsteen met een Cyclops-brandpunt bedekt de wijzerplaat, terwijl een sterke geschroefde achterkant van de kast de ontwikkeling verbergt en de waterobstructie van 100 meter garandeert.

Qua ontwikkeling verandert er niets, aangezien hij nog is uitgerust met het in-house type 3285. Het is de meest recente leeftijdsontwikkeling van Rolex, met zo’n 10 licenties. Deze COSC-bevestigde chronometer-ontwikkeling heeft een geprogrammeerd opwindraamwerk, Chronergy-echappement en Parachrom-haarveer. Hij tikt met een snelheid van 28.800vph en biedt maar liefst 70 uur onafhankelijkheid.

De Rolex Oyster Perpetual GMT-Master II 126720VTNR wordt geïntroduceerd op een Oystersteel-armband met drie verbindingen. De externe verbindingen zijn geborsteld met schoongemaakte focusnaden. Normaal gesproken gaat dit gepaard met een Oysterlock-beveiligingsvanger en -uitbreidingsraamwerk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *