Replica horloges Patek Philippe Aquanaut Chronograph 5968A

Goedkope horloges Patek Philippe Aquanaut Chronograph 5968A

Replica horloges Patek Philippe Aquanaut Chronograph 5968A
Replica horloges Patek Philippe Aquanaut Chronograph 5968A

Deze nieuwe Replica horloges china Patek Philippe Aquanaut Chronograph Ref. 5968A-001 in staal trekt ook de aandacht met zijn unieke esthetische aantrekkingskracht en de zeer gebalanceerde integratie van de chronograaf in het exclusieve ontwerp van Aquanaut. De 60-minuten teller op 6 uur neemt de karakteristieke contouren van de zacht afgeronde achthoekige rand. De langwerpige duwers zijn harmonieus geïntegreerd aan beide zijden van de kroonbeschermer. De chronograafdisplays (chronograafhand, de perifere spoorbaanschaal met kwart-seconde divisies, 60-minutenteller) zijn oranje en contrasteren goed tegen de zwarte wijzerplaat met het typische Aquanaut-reliëfpatroon. Uitstekende leesbaarheid wordt gegarandeerd door toegepaste Arabische cijfers in wit goud en de brede knuppelhanden – allemaal met lichtgevende coatings.

De Aquanaut-collectie, de belichaming van hedendaagse sportieve chic, verwelkomt nu zijn eerste chronograaf. Het is een complicatie die perfect past bij de persoonlijkheid van dit jonge en dynamische modellengamma. Om het voor te bereiden op elke denkbare situatie van een actieve levensstijl, heeft Patek Philippe de nieuwe Ref. 5968A-001 met het CH 28-520 C-kaliber, een zelfoprollende flyback chronograafbeweging die traditie overtuigend combineert met innovatie. Het combineert de klassieke besturing met kolomwiel met de moderne, verticale schijfkoppeling die voorkomt dat de hand terugkaatst en terugkaatst wanneer de chronograaf wordt gestart.
De samengestelde riem is voorzien van reliëf, zoals de wijzerplaat. Het zit zeer comfortabel om de pols en is zeer goed bestand tegen slijtage en slijtage, en tegen zout water en UV-straling. Patek Philippe levert het horloge met twee riemen: de zwarte is standaard probleem en kan worden vervangen door de oranje riem die de krachtige accenten van de wijzerplaat versterkt.

Met de nieuwe Ref. 5968A-001, verzekert de vervaardiging ook de geschiktheid voor gebruik door het introduceren van een innovatieve vouwsluiting. Het heeft vier onafhankelijke pallen voor verbeterde openings- en sluitingsfunctionaliteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *