Replica horloges panerai Submersible Mike Horn Edition PAM00984

Goedkope horloges panerai Submersible Mike Horn Edition PAM984

Replica horloges panerai Submersible Mike Horn Edition PAM00984

De nieuwe Panerai Submersible Mike Horn-editie, gemaakt door Panerai voor zijn meest moedige ambassadeur, is niet alleen een stoer, sterk, betrouwbaar horloge, geschikt om te dragen tijdens de meest uitdagende ondernemingen, maar het is ook een instrument dat innovatieve methoden heeft gebruikt met betrekking tot recycling van hulpbronnen om onze planeet en haar oceanen te beschermen.

De zorg die wordt besteed aan het sparen van hulpbronnen betreft vooral de materialen waarvan het horloge is gemaakt. De Panerai Submersible Mike Horn Edition is een professioneel duikhorloge, waterbestendig tot een diepte van 300 meter (30 bar), met een speciale kast met een diameter van 47 mm gemaakt van EcoTitanium ™, een materiaal dat voor het eerst werd geïntroduceerd in de wereld van hoogwaardige uurwerken door Panerai, niet verkregen door de exploitatie van natuurlijke hulpbronnen, maar van gerecycled titanium. De onderdelen gemaakt van EcoTitanium ™ zijn het geval, het apparaat dat de opwindende kroon, de ring en ook de achterkant beschermt, gegraveerd waarop de handtekening van Mike Horn is en een afbeelding geïnspireerd door de wezens die onze zeeën bewonen.

De unidirectionele roterende ring, die een nieuw ontwerp heeft in vergelijking met de klassieke Panerai, maakt het mogelijk om de duur van elke duik veilig te berekenen, terwijl leesbaarheid in het donker – een van de basisvereisten van elk professioneel duikhorloge – wordt gegarandeerd door het gebruik van royale hoeveelheden groene Super-LumiNova® op de indexmarkeringen en de grote skelethanden, die sterk afsteken tegen het zwart van de sandwichknop. Ook duidelijk zichtbaar, in normale situaties en onder water, zijn de secondewijzer op 9 uur en de datum op 3 uur, samen met de inscripties “Panerai Submersible” en “Automatic 300m / 1000ft” waarop niet is afgedrukt de wijzerplaat zelf, maar gezeefdrukt op het saffierglas dat het beschermt.

De zwarte band, licht, sterk en resistent, is ook gemaakt van een materiaal dat is ontworpen om de impact op het milieu te minimaliseren, verkregen uit gerecycled PET. Evenzo is de speciale verpakking waarin het horloge wordt verkocht gemaakt van gerecyclede materialen, met een innovatief ontwerp geïnspireerd op die van de instrumenten die speciaal zijn gemaakt voor onderwateractiviteiten. Daarin zit ook een tweede rubberen band.

Het Panerai horloge china wordt bediend door het automatische kaliber P.9010 met een gangreserve van drie dagen, volledig ontwikkeld en gemaakt door de Panerai Manufacture in Neuchâtel, die werkt in overeenstemming met de strengste internationale milieunormen. Het gebouw is ontworpen om de uitstoot van kooldioxide tot nul terug te brengen en is uitgerust met geavanceerde energiebesparende apparaten en apparatuur voor het terugwinnen en hergebruiken van afvalstoffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *