Replica Horloges Panerai PAM 1118 Panerai Luminor Marina Carbotech 70 Years Collection

Replica Panerai Horloges China PAM 1118 Panerai Luminor Marina Carbotech 70 Years Collection


Replica Panerai Horloges PAM 1118 Panerai Luminor Marina Carbotech 70 Years Collection

Een nieuwe replica is zojuist enkele dagen geleden op onze markt gepubliceerd, het is een nieuwe PAM, gemaakt door VS-fabriek, met referentie PAM 1118. De nieuwe Panerai komt uit de Luminor Marina 44 mm-collectie, het is een geweldige PAM-keuze omdat het horloge een geschikte maat die veel kleiner en dunner is dan Panerai’s Submersible. Vandaag, op deze nieuwe PAM 1118-toevoeging, heeft het horloge een aantal nieuwe functies, lees mijn artikel aandachtig door.

PAM 1118-wijzerplaat
Ten eerste is het voor de hand liggende kenmerk dat het anders maakt dan andere PAM’s dat PAM 1118 er groen uitziet. Zelfs het is gemaakt van zwart gesmeed carbon en met een zwarte nylon band, onder zijn zwarte kleur, des te aantrekkelijker is het groen, dat wordt gebruikt op de wijzerplaat en kroonbrug. Wanneer u het horloge bij de hand heeft, wordt u ook overdag aangetrokken door de groene lume-kleur en rond de rand van de boogvormige kroonbrug is ook groen superlume-materiaal aangebracht. Ik heb nog geen andere PAM’s gezien met lume op de kroon.

Replica Panerai Luminor Marina PAM 1118
Replica Panerai gesmede koolstof PAM 1118
Ten tweede is de koffer gemaakt van zwart gesmeed carbon. VS-fabriek heeft hun best gedaan om de speciale koolstofstructuren op de replica te herstellen om het er zo origineel uit te laten zien. De koolstofstructuur, vooral als je het controleert met een echt horloge bij de hand, zul je het verschil zien, dat is de reden waarom veel mensen bereid zijn om een ​​roestvrijstalen PAM te kiezen.

PAM 1118 Crown Bridge
PAM 1118 Case
De wijzerplaat draait helemaal om lume, dat er overdag zelfs erg groen uitziet, terwijl je onder donkere omstandigheden de groene lume sterker ziet worden. Zoals de meeste Panerai-horloges, maakt PAM 1118 ook gebruik van een sandwich-wijzerplaatstructuur, de schijf aan de onderkant is voorzien van groen superlumed materiaal, de opdruk “LUMINOR MARINA” en “PANERAI AUTOMATIC” zijn in wit, die in hoog contrast staan ​​met de zwarte wijzerplaatachtergrond, die afdrukken geven overigens ook in donkere omstandigheden een sterk groen lume licht af, dit is heel bijzonder op Panerai horloge.

PAM 1118 Case Back
Replica Panerai PAM 1118

De replica is uitgerust met een zwarte nylon klittenband in SportTech-stijl, het witte stiksel op de banden heeft lume-verf, dus ’s nachts zie je ook groen lume-licht uit de band komen. Overigens biedt VS factory ook gratis een paar zwarte leren riempjes aan. Het uurwerk binnenin is een superkloon P.9010 die onafhankelijk is ontwikkeld door VS-fabriek, met alle componenten op maat gemaakt volgens de originele Panerai P.9010. De prijs is acceptabel, minder dan 400 USD, lager dan de meeste PAM’s uit de VS-fabriek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *