Replica horloges Omega Seamaster GMT WorldTimer

Replica Omega horloges Seamaster GMT WorldTimer met Super Clone 8938 uurwerk

Replica horloges Omega Seamaster GMT WorldTimer

Nieuw replica horloge china afkomstig uit de VS-fabriek, we hebben lang op dit horloge gewacht, nu kwam het eindelijk naar ons. Anders dan andere Seamaster Aqua Terra horloges uitgegeven door Omega, is dit een Seamaster met WorldTimer-functie, het is praktischer voor mensen die gewoonlijk de wereld rondreizen. Het replica-horloge is gemaakt door de VS-fabriek, ik geloof in de kwaliteit, de beste replica-Omega-horloges worden meestal gemaakt door de VS-fabriek, een van mijn klanten in de Verenigde Staten kocht hetzelfde Seamaster-replica-horloge van de OM- en VS-fabriek en hij weigerde om die van de OM-fabriek te accepteren en aan mij terug te sturen, hield hij alleen het horloge van de VS-fabriek. Voor dit Seamaster WorldTimer-model haalt misschien alleen VS-fabriek het.

Seamaster Aqua Terra ziet er niet zo sportief uit als andere Seamaster Diver-modellen of Speedmaster, maar veel mensen zijn bereid om Aqua Terra te overwegen wanneer ze hun eerste Omega-horloge willen kopen, omdat het aan veel gelegenheden kan voldoen en bij elke stijl van pakken past. De Seamaster GMT WorldTimer ziet er uniek uit door de wereldtijdweergave op de wijzerplaat. Aqua Terra valt onder de Seamaster-serie van Omega, maar ik denk niet dat het een sporthorloge is, voor mij is het als Datejust voor Rolex, een horloge dat is ontworpen voor formele gelegenheden.

Al mijn aandacht wordt getrokken door de wijzerplaat, die blauw is en lijkt op de aarde. Er zijn land- en oceaangrafieken in het midden, die rond een cirkel is, de cirkel is een 24-uursweergave, het vertelt je de tijd van elke stad ter wereld, heel gemakkelijk te lezen voor de drager. Op de eerste foto is het 10:10, terwijl het in ATHENE 24:10 is, in New York 17:10. Wijzers en markeringen zijn aangebracht met lichtgevend materiaal en de centrale secondewijzer heeft ook een rode punt, ze verhogen allemaal de leesbaarheid van de wijzerplaat.

De afwerking van kast en armband is perfect, we zouden allemaal moeten geloven in het werk van grote fabrieken, ze zijn al meer dan tien jaar actief op de horlogemarkt en hebben al een hoge reputatie opgebouwd bij klanten. Ik raad mijn klanten nooit goedkope replica’s aan, omdat hun afwerking niet de beste is. Mijn advies is: kies alleen de beste versie op de markt, of koop niet.

Vanaf de achterkant van het kristal kun je gravures op de automatische rotor zien, en het balanswiel is ook zwart als een echt uurwerk, prachtige decoratie op de rotor en de uurwerkplaten, net als het echte Omega 8938 Caliber. Voor dit horloge biedt VS factory ook gratis een paar blauwe rubberen bandjes, dus je krijgt twee bandjes als je dit horloge bestelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *