Replica horloges Omega Seamaster 300M James Bond 007 No Time To Die

VS factory Replica horloges china Omega Seamaster 300M James Bond 007 No Time To Die

Replica horloges Omega Seamaster 300M James Bond 007 No Time To Die
Replica horloges Omega Seamaster 300M James Bond 007 No Time To Die

De onthulling van de Seamaster Diver 300M 007-editie werd getimed met de release van de eerste trailer voor de nieuwste Bond-film, “No Time To Die”. Het horloge zal in februari 2020 verkrijgbaar zijn met een titanium mesh-armband of een gestreepte NATO-band in donkerbruin, grijs en beige met 007 gegraveerd op de lus. In tegenstelling tot eerdere Bond-horloges is het nieuwste stuk een niet-gelimiteerde editie.

Het horloge is gebouwd met het oog op militaire behoeften en bevat input van Craig, zei Raynald Aeschlimann, president en CEO van Omega, die eraan toevoegde dat het de eerste keer was dat een Bond-ster zo’n inbreng had.

de kast van het 42mm horloge is gemaakt van sterk en lichtgewicht Grade 2 Titanium, dat naarmate het ouder wordt een beetje patina achterlaat, aldus een woordvoerder van het bedrijf. Daarnaast heeft het horloge een aluminium wijzerplaat, met een kleur die de verouderde bruine tint nabootst die bepaalde vintage wijzerplaten in de loop van de tijd veranderen. Deze kleurtint wordt door verzamelaars “tropisch” genoemd, zei Omega in een verklaring. De aluminium ringring heeft dezelfde kleurtint. Speciale nieuwe doming van het saffierkristalglas creëerde een iets slanker horloge dan de standaard Geodkope Horloges Omega Seamaster Diver 300M-modellen. Het nieuwe horloge wordt gecompleteerd door Omega’s eigen “NAIAD LOCK” -behuizing, die alle de gravures in de juiste uitlijning. Het wordt aangedreven door de Omega Co-Axial Master Chronometer Calibre 8806.Het Seamaster Diver 300M 007 Edition-model wordt geleverd in een exclusieve bruine stoffen etui. Het horloge is waterdicht tot 30 bar (300 m / 1000 ft).

 BEWEGING: Asia Clone A8806 Omega Copy Caliber Automatisch uurwerk met versierde rotor en bruggen / platen zoals echt Omega Calibre 8806 (bijgewerkt met Black Balance Wheel)
GEVALDIAMETER: 42 mm
DIKTE: 14 mm
KIESKLEUR: zwarte wijzerplaat in vintage stijl met patina lume markers
BEZEL: Alumnium Bezel
GEVALMATERIAAL: massief roestvrij staal 316F
ARMBAND: Nato riem met gesp met gesp
FRONT GLASS: Sapphire Crystal
RUGGLAS: stevige achterkant met gedetailleerde gravure en willekeurige serie
SLUITINGSTYPE: Tanggesp
WATERBESTENDIG: Ja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *