Replica horloges Jaeger LeCoultre Polaris Memovox

Replica horloges china Jaeger-LeCoultre Polaris Memovox

Replica horloges china Jaeger LeCoultre Polaris Memovox
Replica horloges china Jaeger LeCoultre Polaris Memovox

De nieuwe Jaeger-LeCoultre Polaris-collectie biedt de beste horloge-traditie van Grande Maison en aandacht voor detail, terwijl een eigentijds, sportief en toch elegant uurwerk met een vintage touch wordt gecreëerd.De wijzerplaatarchitectuur in de Jaeger-LeCoultre Polaris-collectie is onderscheidend en combineert een mengsel van afwerkingen op drie concentrische cirkels: een door Memovox Polaris geïnspireerd centrum met een sunray-afwerking, nerven op de buitenste cirkel met de uren en minuten en een opaline afwerking op de draaiende binnenring.

De koffers voor de Jaeger-LeCoultre Polaris-collectie zijn gloednieuw, met verhoudingen die zijn ontworpen voor een elegant sporthorloge. Ze hebben een opvallende combinatie van geborstelde en met de hand gepolijste oppervlakken, met scherpe, onderdompelende nokken en dunne, afgeronde randen.  De laatste wordt aangeboden in zowel lichte als donkerbruine versie met een verouderde leren patina. Een nieuwe grafische opvouwbare gesp op leren riemen weerspiegelt het ontwerp van de behuizing met een combinatie van gepolijste en geborstelde oppervlakken.

De Goedkope  horloges Jaeger-LeCoultre Calibre 956 beschikt over het opvallende mechanisme met een gong, samen met het centrale seconden- en instant-jump datum-veranderingssysteem. Dit kaliber is een directe afstammeling van de eerste automatische

Niet alleen een eerbetoon aan een historische referentie, de nieuwe Jaeger-LeCoultre Polaris-collectie neemt de geest van Memovox Polaris over en past deze toe op de man van actie van vandaag met een volledig assortiment uurwerken: een hand met drie wijzers, een chronograaf en een chronograaf tijd, evenals twee modellen met een sterker vintage gevoel: de Jaeger-LeCoultre Polaris Date en de Jaeger-LeCoultre Polaris Memovox.

De replica horloges Jaeger lecoultre polaris gebruiken Japanse miyota 9015 automatisch uurwerk, 42mm kastdiameter, 13mm dikte, saffierglas met ar coating zoals genuinecase, zwarte wijzerplaat met cijfer en stickmarkers (met superlume aangebracht), massief roestvrij staal 316l kast, solide koffer achterkant met gedetailleerd zwart graveren, rubberen band met vouwsluiting met enkele vouw. Het is het beste replica horloge, het is de moeite waard om te kopen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *