Replica horloges hublot big bang unico sapphire ref.411.JX.4802.RT

Replica horloges China hublot big bang unico sapphire 411.JX.4802.RT

Replica horloges hublot big bang unico sapphire
Replica horloges hublot big bang unico sapphire

Hublot is in 2016 begonnen met een knal dankzij de lancering van het Big Bang Unico Sapphire horloge.

Beperkt tot maar liefst 500 stuks wereldwijd, is het Hublot saffier horloge gepresenteerd met een gepolijst saffierkristal 45mm behuizing en bout gecombineerd met satijn afgewerkte 6 H-vormige titanium schroeven. De skeletwiel toont gepolijste transparante composietharsuurcijfers, appliques en handen met witte luminescerende coating. Een kleine tweede sub wijzerplaat zit om 3 uur naast een dag datum kolom wiel; Allemaal aangedreven door Hublot’s interne HUB 1242 UNICO automatische beweging. De band gaat door met het transparante thema dat is gemaakt met transparante gestructureerde gevoerde riemen.

Hublot heeft innovatie en expertise gecombineerd om succesvol een ander lid van de Big Bang-collectie te creëren. In dit opmerkelijke uurwerk is het horloge uitsluitend gemaakt van saffier, om het unieke en zeldzame karakter van de edele steen te behouden – vooral in de details van de 411.JX.4802.RT.

De goedkope Hublot Horloges is een quartz chronograaf, een hoge kwaliteit glazen behuizing, een diameter van 45 mm, een dikte van 16 mm. Als u replica hublot horloge wilt kopen, hebben we een mooie kopie aangevraagd.

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *