Replica Horloges Chopard Mille Miglia GT XL Power Control

Geodkope Horloges China Chopard Mille Miglia GT XL Power Control 

De collectie van Chopard Mille Miglia-modellen bevat klassiek en sportief gestijlde chronograaf-, split-seconde-, GMT- en datummodellen die worden aangeboden in roestvrij staal, titanium of goud, waarvan vele limited editions zijn. Deze variëren van 39,2 mm diameter tot 44 mm voor de Gran Turismo XL-modellen, inclusief de GT Power Control die hier wordt beschreven.

Alle modellen zijn Chronometer gecertificeerd door de COSC en worden geleverd met rugsteunen van saffierglas. De beweging voor de GT XL Power Control is gebaseerd op een zeer herwerkte ETA ebauche. Dit is zelfopwindend, met een gangreserve van ongeveer 46 uur, 24 juwelen en loopt op een frequentie van 4 Hz (28.800 vph).

De 44 mm diameter en 17 mm hoge behuizing is waterbestendig tot een zeer nuttige 100 meter. Ondanks deze oversized singel en diepte is de GT XL zeer comfortabel om te dragen. Dit wordt voornamelijk vergemakkelijkt door de flexibele riem met rubberbandpatroon. Heb ik gezegd dat het heerlijk ruikt naar vanille? Ik hou van de geur van vanille.

De complicatie die dit model onderscheidt van de rest van het bereik is de Power Reserve-indicator. Poëtisch de Power Control genoemd in dit geval. Dit is een zeer nuttige functie als je een verzameling uurwerken hebt. Ik vermoed dat dit een weerspiegeling zal zijn van de demografische groep die dit uurwerk zal bezitten omdat Chopard een van de best bewaarde geheimen in de horologie is en waarschijnlijk alleen herkenbaar is als een gerespecteerde high-end vervaardiging door horloge verzamelaars.

Met deze functie kan de gebruiker zien hoeveel kronkelresten, als een percentage, van de hoofdveer overblijven. Dit zal natuurlijk blijven lopen als het horloge niet versleten is en daarom mag de rotor de hoofdveer niet opwinden. De gangreserve-indicator op de GT XL Power Control is uniek omdat het een voor de hand liggend knikje is naar de brandstofmeterweergaven van de oldtimers die strijden in de Mille Miglia.

De replica horloges Chopard is van hoge kwaliteit, Asia 2824-2 Automatic Movement, 25 Jewel met werkende Power Reserve Module op 6: 00,42 diameter, 12 mm dikte, Solid Stainless Steel 316L case, Solid Caseback met gedetailleerde gravure, rubberen riem met installeerbare gesp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *