Replica horloges china Breitling Navitimer 8 B01 Chronograph

Dit horloge heeft wat Breitling-DNA in de aderen en is duidelijk geïnspireerd door de luchtvaart. Het is echter een nieuwe kijk op het concept. Geen glijdende regel, klauwen of volledig gepolijste armbanden hier. De Navi 8 is meer ingetogen, meer in lijn met de huidige markt. Dit betekent niet dat we niet voor een robuust pilotenhorloge staan.

Replica horlogesBreitling Navitimer 8 B01 Chronograph

Als het hoogtepunt van onze nieuwe horlogelijn, wordt de Navitimer 8 B01 gepresenteerd in roestvrij staal en in 18 k rood goud, elk met de exclusieve Goedkope horloges Breitling Manufacture Calibre 01. Met deze twee versies voldoet de fabriek aan alle eisen van veeleisende horloges dragers.

De eerste volledig zelf ontwikkelde en gefabriceerde chronograafbeweging debuteerde net op tijd voor Breitling voor het 125-jarig bestaan ​​van het bedrijf in 2009. De trekveer ondersteunt een kogellagerrotor zeer efficiënt in beide draairichtingen. Wanneer de trekveer volledig is opgewonden, is meer dan 70 uur gangreserve beschikbaar. Dit garandeert dat de nieuwe Navitimer 8 B01 nauwkeurig uren, minuten, seconden en datum weergeeft, zelfs na een weekend weggestopt in de kluis. Zoals het een dergelijk geavanceerd mechanisme betaamt, bedient een klassiek besturingswiel de drie chronograaffuncties start, stop en reset. Met een druk op de knop verbindt een energiebesparende wrijvingskoppeling het stopwatch-mechanisme soepel met het wielmechanisme. Andere baanbrekende functies zijn onder meer een gepatenteerd zelfcentrerend systeem met een innovatieve hartvormige hendel om de chronograaf op nul te zetten. De opzettelijke beperking tot slechts 346 componenten zorgt voor een lange levensduur en een hoog onderhoudsgemak. Alle componenten zijn fijn afgewerkt en geassembleerd volgens de strikte specificaties van Breitling. Balans en balansveer oscilleren op vier Hertz. Dit betekent dat tijdsintervallen nauwkeurig kunnen worden getimed tot binnen een vierde van een seconde. Voordat de tikkende microkosmos zijn rustplaats vindt in een van de opvallende nieuwe gevallen met bidirectionele wijzerplaat, moet hij zich gedurende 15 dagen bewijzen in de officiële Zwitserse chronometertest. Na succesvol teruggekeerd te zijn uit de strenge testlaboratoria van het COSC, assembleren de horlogemakers de prachtig ontworpen wijzerplaat met de wijzers, waarvan de lengte en vorm precies zijn uitgelijnd met de wijzerplaat.

Om de pols kan het precieze fabricagekaliber worden geïdentificeerd door de opstelling van de permanente seconde, de positionering van de totalisators van 30 minuten en 12 uur, evenals de duidelijk leesbare vensterdatum die tussen 4 en 5 uur is geplaatst. Het onderscheidende ontwerpelement zijn de drie contrasterende subdials die bijdragen aan het onmiskenbare statement van topkwaliteit chronograafprestaties met de Navitimer 8 B01. De drie cirkelvormige tellers zijn duidelijk in kleur verschoven.

Er is een keuze tussen een zwarte of blauwe wijzerplaat in de stalen modellen. Een bronskleurige versie harmonieert perfect met de kostbare roodgouden kast. Dubbel anti-reflecterend saffierglas buigt in elke versie voorzichtig over de voorkant. Op de achterkant worden de exclusieve binnenwerkingen weergegeven door een transparante saffiergeval terug. De stalen breitling Navitimer 8 B01 heeft een lederen band met een gesp of een roestvrijstalen armband met een vouwsluiting voor een veilige en comfortabele grip op de pols. De massief gouden versie is alleen verkrijgbaar met een alligator lederen band en pin gesp. Ongeacht het materiaal van de behuizing, de Navitimer 8 B01 is waterbestendig tot tien bar en valt zeker op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *