Replica horloges Cartier Santos de Cartier ADLC

Replica horloges China Cartier Santos de Cartier ADLC

Replica horloges Cartier Santos de Cartier ADLC

Santos de Cartier ADLC-release op Watches & Wonders 2020.De nieuwe Santos herleeft de look die het merk in 2009 voor het eerst op de markt bracht met de Santos 100 ADLC, het eerste gebruik van amorf diamantachtig koolstof (ADLC) als een coating van het merk. ADLC, een nano-composiet coating, bezit diamantachtige eigenschappen, waaronder een hoge corrosie- en krasbestendigheid, wat de robuustheid van de horlogekast verbetert. Maar zoals alle coatings kan het loslaten als het materiaal eronder gedeukt of diep bekrast is.

Net als de Skeleton ADLC ‘Noctambule’, is de Santos ADLC alleen beschikbaar in de grootste LM-behuizing van 47,5 mm bij 39,8 mm op het gezicht en een hoogte van 9,38 mm, waardoor het een groot maar relatief slank horloge is. Het is verkrijgbaar in twee iteraties: volledig zwart ADLC-gecoat staal of tweekleurig staal met een ADLC-bezel.

Hoewel de afmetingen van de behuizing identiek zijn aan de standaard Santos, hebben de nieuwe modellen een rustige matte afwerking. De bezel is geborsteld, in plaats van de spiegelglans die op het standaardmodel te vinden is, met alleen de randen aan de rand van de kast gepolijst.

Het stalen model heeft een donkergrijze wijzerplaat die past bij de tint van de ADLC-coating op de bezel. Hoewel de wijzerplaat een enkele kleur heeft, lijkt hij tweekleurig vanwege de oppervlakteafwerking – verticaal poetsen op de binnenste wijzerplaat, in navolging van de afwerking op de ring, die tegen een radiaal geborstelde hoofdstukring is geplaatst.

Beide worden aangedreven door de interne 1847 MC-beweging, dezelfde beweging als in de standaard Santos. Hoewel de beweging vijf jaar geleden werd geïntroduceerd, werd ze geüpgraded voor de nieuwe generatie Santos met de toevoeging van een nikkel-fosfor-echappement, waardoor het meest kritieke deel van de beweging minder gevoelig wordt voor magnetisme. En het uurwerk zit opgesloten in een zacht ijzeren kooi die het beschermt tegen magnetisme.

Net als bij de Santos Chronograph XL van vorig jaar en de eerdere Santos 100, worden beide horloges geleverd met een rubberen band die is gevormd om de schakels van een Santos-armband na te bootsen – en voorzien van echte schroeven. Maar elk gaat ook gepaard met een extra optie. Het stalen model heeft een echte stalen armband met de snelkoppelingsmechanismen voor de armband en schakels, terwijl de geheel zwarte ADLC-versie is gekoppeld aan een matzwarte alligatorriem.

BEWEGING: Geplatineerde Japanse Miyota 9015 Automatic, 28800bph met gegraveerde rotor en bruggen
GEVALDIAMETER: 40 mm
DIKTE: 9 mm
KIESKLEUR: grijze wijzerplaat met witte Romeinse cijfermarkeringen
BEZEL: DLC Black Coated Bezel
GEVALMATERIAAL: massief roestvrij staal 316F
ARMBAND: Massief roestvrijstalen 316F-band met vouwsluiting
FRONT GLASS: Sapphire Crystal
RUGGLAS: Solide Caseback met gedetailleerde gravure
SLUITINGSTYPE: vouwsluiting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *