Replica horloges Blancpain Villeret Moonphase Complete Calendar

Goedkope horloges  china Blancpain Villeret Moonphase Complete Calendar

 

De Blancpain Villerent Moonphase & Complete Calendar 6654-1127-55b bevindt zich in een roestvrijstalen kast met een witte wijzerplaat en een zwarte alligator lederen band. Bij 40 mm is dit een maat die de pols niet overbelast, en bij een kastdikte van slechts 10,65 mm kan deze ook makkelijk wegzakken onder een shirtmanchet.

Afgezien van de gebogen blauwe datumwijzer die verwijst naar het datumcijfer op een zilveren binnenste hoofdstukring, is een van de meest opvallende kenmerken van de wijzerplaat de gestileerde Romeinse cijfermarkeringen aan de buitenrand van de

Replica horloges Blancpain Villeret Moonphase Complete Calendar
Replica horloges Blancpain Villeret Moonphase Complete Calendar

wijzerplaat. Ze zijn gemaakt van staal dat tot in de perfectie gepolijst is en daarnaast worden Arabische cijfers ook gebruikt voor de kalenderdagen op de hoofdstukring op de binnenste wijzerplaat. Lanspain Villerent Moonphase vereist geen uniek hulpmiddel om de kalenders in een nis te zetten knoppen zoals de meeste horloges met dezelfde complicatie. Blancpain heeft deze kalenders naar de achterkant van de horlogekast onder de uitsteeksels weggestopt en deze kunnen worden aangepast met de vingernagel in plaats van met een hulpmiddel.

Sommige dingen die dit aangeven, zijn dat de openingen voor de dag van de week en de naam van de maand zich in de ruimte net onder de 12 uur positie bevinden, de Moonphase-complicatie diametraal tegenover het op de 6 uur positie en de er werd gekozen om een ​​uurwerkmaker vier te gebruiken (een vervanging voor het Romeinse cijfer IV dat verschijnt op horloges en klokken zoals IIII) om de VIII aan de linkerkant van het horloge op de 8 uurpositie te compenseren.

Afgezien van een kroon aan de rechterkant van de behuizing en de blauwe hand met golvende datum, is dit horloge zowel visueel als fysiek perfect gebalanceerd en is het simpel gezegd een stuk mechanische en esthetische schoonheid.

Dit horloge heeft een intern automatisch kaliber dat het van stroom voorziet; het Blancpain-kaliber 6654, dat 28 juwelen bevat, bestaat uit 321 delen en heeft een geschatte gangreserve van 72 uur. Toen Blancpain deze beweging ontwierp, ondernamen ze ook enkele stappen om de beweging te beschermen tegen magnetische interferentie en veranderingen in het milieu. Het Blancpain-kaliber 6654 maakt gebruik van een vrije veerbalans die is gemaakt van Glucydur. Glucydur is een legering die beryllium, koper en beryllium brons gietijzer combineert, dat zijn vorm beter vasthoudt dan de traditionele weegschalen die ofwel alleen een twee metaallegering gebruiken of de oudere balanswielen hebben die plakjes hebben ingebouwd om ze te helpen uitzetten en inkrimpen temperatuurveranderingen etc.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *