Replica horloges Bell & Ross BR 126 Blackbird

De Goedkopen horloges Bell & Ross BR 126 Blackbird zal je zeker verleiden. Dit horloge is uniek ontworpen en vertegenwoordigt een prachtige hommage aan een van de meest spectaculaire en snelle vliegtuigen die ooit zijn gebouwd. Gelanceerd op Baselworld 2013, deze speciale editie horloge is beschikbaar in een beperkt aantal. Met een verkoopprijs van $ 6.700, werd de BR 126 Blackbird snel verkocht als liefhebbers van luxe horloges uit de hele wereld hun bewondering en enthousiasme uitspraken voor dit uitzonderlijke stuk.

Geïnspireerd door de beroemde Blackbird-vliegmachine gaat de Bell & Ross BR 126 over haar erfenis. Met een hoge en verfijnde wijzerplaat, charmante kleurencombinaties en een keuze geïnspireerd door armbanden, fascineert dit moderne horloge eenvoudig. Het is de perfecte keuze voor mannen die houden van extreme sporten, mode en extravagantie. Zelfs als het een groot model is, geeft het je pols een prachtige uitstraling met een vleugje stijl en originaliteit. Maar het kopen van een Bell & Ross BR 126 Blackbird is niet zo eenvoudig. Naast de schokkende prijs is het horloge ook in een beperkt aantal geproduceerd. Het heeft een zeer exclusief ontwerp alleen bedoeld voor rijke mensen. Hij is niet voor elke horlogeliefhebber. Voor ons gewone mensen is de meest aanbevolen optie het kopen van een replica, en in wat volgt heb je een voorbeeld van hoe je een perfecte replica van de BR 126 Blackbird kunt identificeren.

Koffer en bezel

De Bell & Ross BR 126 Blackbird is een prachtig en uniek uurwerk met een mannelijke look, gemaakt van roestvrij staal en gecoat met zwarte PVD, veelzijdig en duurzaam. Dit sporthorloge heeft een kastdiameter van 24 mm en is ideaal voor mensen die een gewaagde en ruige stijl prefereren. De lunette van het horloge is vrij eenvoudig en is gemaakt van hetzelfde materiaal als de behuizing. Het ontbreken van esthetische versieringen versterkt de mannelijkheid van dit iconische model.

Dial en Crystal

Het meest hypnotiserende deel van dit horloge is de wijzerplaat. Bell & Ross heeft de voorkant van het horloge ontworpen als een verzameling elegante maar complexe elementen. Een zwart en mat oppervlak bevat een van de modernste online uploads die ooit is ontworpen, die verrast door ongelooflijke leesbaarheid. De uurmarkeringen zijn eenvoudig en wit op de zwarte wijzerplaat. De afmetingen van het Arabische cijfer “12” op de 12-uurspositie zijn groot. Bovendien completeren de drie sub-wijzerplaten op 3, 6 en 9 uur, een datumvenster tussen de marker 4 en 5 uur, de 4 wijzers en prachtige oranje accenten het beeld van een volledig elegante wijzerplaat. Alles lijkt perfect fel en verfijnd. Als we nu de wijzerplaat van de originele Bell & Ross BR 126 Blackbird vergelijken met die van de replica van de onderstaande afbeelding, zien we dat deze heel anders is. Er zijn geen grote verschillen, maar meestal zijn de kleine details die er toe doen. Bijvoorbeeld, de oranje kleur van de wijzers en het woord “flyback” op de wijzer hebben een andere tint, het datumvenster moet een zwarte en geen witte achtergrond hebben zoals op de replica, de kleine wijzerplaten zijn minder helder en hebben verschillende nummering en een hand ontbreekt. Op de replica zijn er slechts 3 handen in plaats van 4 als de originele BR 126 Blackbird.

Beweging en functionaliteit

De zeer geavanceerde Bell & Ross BR 126 Blackbird heeft een aantrekkelijk ontwerp in militaire stijl, maar het is niet het enige dat ons trekt. Het horloge is uitgerust met een prachtige zelfdraaibare mechanische beweging van Bel & Ross die is gebouwd in samenwerking met het bekende bedrijf Dubois Depraz. Zoals eerder vermeld, heeft dit stuk een vierde hand. Het doel van deze hand is om de minuten aan te geven door het gebruik van een boog van 60 minuten in plaats van de gebruikelijke 20 minuten op kleine wijzerplaten. Bovendien biedt dit interne mechanisme een originele AM ​​/ PM-indicator en de iconische flyback-functie. Omdat de beweging van de originele BR 126 Blackbird zo complex is, is het raadzaam om te kiezen voor een replica die wordt aangedreven door een Zwitserse automatische ETA-beweging met 25 juwelen. Als u een Japanse beweging kiest, werken de subregelaars niet.

Armband en sluitmechanisme

Het meest interessante aan de Bell & Ross BR 126 Blackbird is dat dit horloge wordt geleverd met 2 verwisselbare banden. Als je het authentieke horloge koopt, krijg je twee armbanden – een gestructureerd zwart rubber dat een klassieker uiterlijk heeft en een tweede oranje canvas dat een frissere en modernere uitstraling heeft. Op de foto’s van de replica BR 126 Blackbird merken we dat de armband is gemaakt van leer. Dit is onjuist. Het originele horloge komt alleen met de twee eerder genoemde armbanden.

Replica horloges china Bell & Ross BR 126 Blackbird is een sporthorloge met een loo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *