Replica horloge China Richard Mille RM59-01 Yohan Blake Tourbillon

Replica horloge China Richard Mille RM59-01 Yohan Blake Tourbillon

Replica horloge China Richard Mille RM59-01 Yohan Blake Tourbillon

Het is helemaal een groen horloge, de kleur ziet er geweldig uit, net als een hagedis in het regenwoud, op de loer, wachtend tot de prooi in hun gebied loopt. Richard Mille heeft veel ontwerpideeën, dit is een horloge in beperkte oplage gemaakt voor Yohan Blake, een Jamaicaanse sprinter van de 100-meter en 200-meter sprintraces, als je ooit de racepakken van Jamaicaanse spelers en de nationale vlag van dit land, zult u de reden weten waarom Richard Mille zo’n kleurontwerp op dit horloge heeft gekozen.

Voor mij ziet de replica Richard Mille er geweldig uit, ik hou van de kleur, maar ik ken de fabriek niet die de replica maakt, het is niet van ZF of KVF, waarvan ik je vertelde dat ze allebei de beste Richard Mille-replica’s maken in onze markt, maar voor Richard Mille replica horloges met tourbillon uurwerk, is het beste van EUR-fabriek, ik heb geen idee of deze replica van EUR is.

De replica gebruikt echt gesmeed koolstof op de behuizing, het binnenmateriaal is echt gesmeed koolstof, terwijl het oppervlak een groene en gele coating heeft, zoals de kleuren die u op de vier steunen van de wijzerplaat ziet. De kast heeft een groot formaat, met een hoogte van 51 mm, een breedte van 43 mm en een dikte van 15 mm, met een echt tourbillon-apparaat dat je om 6 uur op de wijzerplaat kunt zien. De rubberen band heeft drie kleurkeuzes, zwart, geel en groen. Vanaf de frontale wijzerplaat en de transparante achterkant van de kast kun je de werking van de machineonderdelen van het tourbillon-uurwerk observeren.

Over waterdichtheid beweert de fabriek dat het waterdicht is, maar ik denk van niet. Mijn advies is, leg geen Richard Mille replica horloge in water, anders zal het water binnendringen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *