Oris Horloges China Divers Sixty-Five

Replica Oris Horloges China Divers Sixty-Five

Replica Oris Horloges China Divers Sixty-Five
Replica Oris Horloges China Divers Sixty-Five

Oris voegt een tweekleurig model toe aan zijn iconische Divers Sixty-Five-collectie – maar dan met een twist.

De Divers Sixty-Five van Oris, de retro-duikerhorloge van het Zwitserse horlogebedrijf, heeft legio bewonderaars gewonnen sinds de lancering drie jaar geleden. Het is nu ingesteld om een ​​nieuwe golf van volgers aan te trekken met de introductie van een van de meest intrigerende materialen in de hedendaagse uurwerken – brons.

De Goedkope Oris Horloges Divers Sixty-Five-collectie is een van de meest herkenbare ontwerpen van Oris. De esthetiek wordt opgeheven bij een Oris-duikerhorloge dat voor het eerst werd geïntroduceerd in 1965. Meer dan een halve eeuw na het origineel profiteert de Divers Sixty-Five nu van de nieuwste Zwitserse horlogetechnologie en wordt geleverd met een aantal kwaliteitsbetekenaars, zoals een koepelvormige , krasbestendig saffierglas en een corrosiebestendige behuizing van roestvrij staal. Het dient als een herinnering aan de lange omgang van Oris met de duikwereld en de rijke geschiedenis van innovatie van het onafhankelijke bedrijf.

Oris heeft eerder met brons gewerkt in twee modellen met beperkte oplage, gemaakt ter ere van Carl Brashear, de eerste Afro-Amerikaanse en eerste geamputeerde meesterduiker van de US Navy. Beide horloges zijn gebaseerd op Oris’s Divers Sixty-Five, maar dit is de eerste keer dat brons is opgenomen in de hoofdcollectie.

Oris heeft het subtiel geïntroduceerd – en onconventioneel. Het horloge heeft een bronzen buitenring rond de rand van zijn unidirectionele draaiende rand. In combinatie met roségouden PVD-plated wijzers en uurmarkers geeft dit het horloge zijn warmte en vintage charme.

Brons is een natuurlijk materiaal. Afhankelijk van factoren zoals de pH-niveaus van je huid en atmosferisch vocht, ontwikkelt het in de loop van de tijd een patina, wat betekent dat geen twee van de nieuwe horloges dezelfde lijn zullen krijgen – in plaats daarvan zullen ze een afwerking krijgen die uniek is voor hun eigenaar.

Oris introduceert twee kastgroottes met de tweekleurige bronzen afwerking, een 40 mm en een 36 mm, de laatste een nieuw formaat dat dit jaar is geïntroduceerd in de Divers Sixty-Five-familie om kleinere polsen te verzorgen. Beide versies worden aangedreven door mechanische bewegingen die de 40 mm-versie een datum geven om 6 uur en de 36 mm-versie een datum om 3 uur. Oris maakt alleen mechanische horloges – er zit geen kwarts in de collectie.

Beide modellen zijn waterbestendig tot 100 meter, dragen het historische wapen van Oris op een achterkant van roestvrij staal en komen op leer, NATO-banden van textiel of rubber of op een armband van roestvrij staal.

Met zijn bronzen tintje markeert de nieuwe Oris Divers Sixty-Five een mijlpaal in het leven van een van de meest succesvolle ontwerpen van het bedrijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *