Goekope horloge china Rolex Daytona Forged Carbon


Ik heb nog nooit eerder een carbon Daytona-horloge gezien, misschien is het het eerste Daytona-horloge dat gesmeed carbonmateriaal op de behuizing aanneemt. In 2019 is het meest opwindende nieuws dat de Noob-fabriek Daytona heeft onthuld met Super Clone 4130-beweging, ja, we moeten toegeven dat 2019 de wereld is van replica Rolex in de nephorlogebranche, en het grootste succes is de release van Noob Super Clone 4130 Daytona, weet jij hoe heet het is? Je moet zelfs bijna twee weken wachten totdat Noob de aandelen vrijgeeft na het plaatsen van de bestelling, nu zijn populariteit het vlaggenschipmodel Submariner 116610LN van Noob heeft overtroffen. Neem een ​​kijkje op de onderstaande foto’s, dat is een Daytona replica horloge in een andere stijl, ik ga dit rare zwarte Daytona horloge vandaag introduceren.

Het replica rolex horloge is gemaakt door WW Factory, we noemen het WWF. Weet je, de Hublot Classic Fusion-replica van WWF is de afgelopen maanden erg hot, vooral de JJ-fabriek was enkele maanden geleden gesloten, nu maken slechts twee fabrieken in onze markt replica Hublot Classic Fusion-horloges, WWF en TWF.

Over het geval gebruikt WWF echt gesmeed koolstofmateriaal, het geval heeft zeer speciale prints. De bezel heeft witte en rode markeringen, die exact overeenkomen met de rode stiksels op zwarte nylon band. De gesmede carbon behuizing heeft een goede afwerking en het horloge voelt zeer comfortabel aan tijdens het dragen, het heeft een zeer licht gewicht. Case terug is gemaakt van 316L roestvrij staal dat zwart is gemaakt.

De wijzerplaat is zwart en heeft witte opdrukken, de centrale tweede chronograafwijzer heeft een felle rode kleur, deze lange en grote wijzer werkt voor seconden chronograaf, het heeft dezelfde functie als het echte Daytona-horloge. De rode hand en “DAYTONA” vormen een hoog contrast met de zwarte achtergrond van de wijzerplaat. Drie kleine wijzerplaten hebben echte functies, sub-secondewijzer werkt aan de kleine wijzerplaat om 6 uur, andere twee kleine wijzerplaten huidige minuut en uur chronograaf.

Hoewel de replica dezelfde chronograaffunctie heeft als echt horloge, heeft het een dikkere kast dan echt. Als u wilt dat de behuizing exact 1: 1 wordt gerepliceerd van het origineel, wat ik bedoel, de replica Daytona heeft dezelfde dikte als echt, dan moet u gaan met een Daytona replica horloge van Noob of AR-fabriek. De Daytona-horloges uit deze twee fabrieken vertegenwoordigen absoluut de meest geavanceerde horloge-technologie op onze markt, ze hebben ook een betere kastafwerking en 1: 1 origineel kastprofiel.

Als je echter iets wilt proberen dat er fris uitziet, dan is dit carbon Daytona-horloge een goed begin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *