Goedkopen horloges Zenith pilot type 20 extra special

Replica horloges Zenith pilot type 20 extra special china

Replica horloges Zenith pilot type 20 extra special china
Replica horloges Zenith pilot type 20 extra special china

Zenith heeft zojuist de Type 20 Extra Special editie dit jaar in Basel uitgebracht met een interne beweging en bronzen kast.

De kastdiameter is 45 mm, de dikte is 14.25 mm en het heeft een bolvormig saffierglas met aan beide zijden AR-coating. De achterkant van de behuizing is opzettelijk vervaardigd in titanium, zodat bronzen oxidatie geen vlek op de pols achterlaat. Er is een mooie gravure van een motief van een vliegtuig en Zenith-logo. De nokken zijn smal; daarom lijkt het horloge kleiner om de pols.

Het heeft de Elite 679 automatisch uurwerk. Kaliber 679 is een 3-hander (met centrale seconden) en gangreserve van 55 uur. Het is een genot om deze boter-soepele beweging met de grote inschroefkroon op te winden, mogelijk de beste ervaring om een ​​zakhorloge om de pols te winden. Het wordt geleverd op een comfortabele olie-nubuck lederen riem met beschermende rubberen voering en een gesp van titanium tang. De rubberen voering is nuttig om zweet en spatten in water af te weren.

Het replica zenith horloge is een aaa-kopie, 45 mm diameter, 15 mm dikte, hoge kwaliteit bronzen behuizing, Japanse MIYOTA 9015 24J automatische beweging op 28800 vph, lederen band met tangsluiting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *