Goedkopen horloges Omega No Time to Die 007 met 8806 beweging

Goedkopen horloges Omega No Time to Die 007 met 8806 beweging

Het horloge dat bedoeld is voor James Bond in de 007-film is ongetwijfeld een interessante kwestie, het is niet alleen een horloge voor James Bond, op een aantal cruciale momenten is het horloge een onmiskenbaar voordeel voor hem. Op zoveel horloges die bedoeld zijn voor James Bond, zijn de bekendste modellen Seamaster Spectre en deze Seamaster No Time to Die, beide van Omega, erop vertrouwend dat Rolex één uniek model voor James Bond kan distribueren in de volgende 007-film.

OR nogmaals, plant leverde het aaa Replica horloge:

In de eerste plaats is de reproductie gemaakt van echt sterk titanium materiaal, de kast heeft een diameter van 42 mm, een dikte van 13,7 mm en dit horloge uit de VS-productielijn is bovendien 13,7 mm dik. Bezel heeft een gehard stalen ronde omtrek en een donkere Alumnium bezel embed, markeringen zijn nauwkeurig gegraveerd. Ik heb geen idee OF plant eerder, ik heb ook geen flauw idee welke horloges ze eerder hebben gemaakt, hoe dan ook, na het controleren van de voltooiing, kijkend in de hoeken, de gebogen trekken die onberispelijk zijn gesneden, deze reproductie is eigenlijk een 1:1 mirror excellente kloon.

Ik hou van de donkere wijzerplaat, het speciale boutsymbool op 6 uur en de patina uurmarkeringen maken de wijzerplaat vintage. Uurwijzer en momentwijzer hebben een skeletsteel, de secondewijzer heeft een rode punt die er buitengewoon opvallend uitziet. Samen met de eerdere Spectre-beperkte release, hebben beide 007-horloges tot op zekere hoogte een vintage-stijl.

Replica horloges Omega No Time to Die 007 met 8806 beweging

Net als de wijzerplaat is er het speciale boutsymbool dat naar de achterkant kijkt. Open de achterkant, je zult zijn ontwikkeling zien, die is geprogrammeerd, OF de productielijn versierde zijn ontwikkelingsplaten en autorotor in de sfeer van het echte Omega 8806-kaliber, niettegenstaande, deze kloon 8806 is niet helemaal hetzelfde als de 8806-ontwikkeling van VSF, ze zijn niet op een vergelijkbaar kwaliteitsniveau, is de 8806 van VSF enorm verbeterd.

Overigens, in het geval dat u dit horloge koopt, kan de fabriek een set nylon band gratis opsturen. De polsband van gehard staal in dwarsdoorsnede is niet gemaakt van titanium, dit is een tekortkoming, aangezien het authentieke horloge titanium gebruikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *