Goedkopen horloges china Omega Seamaster Planet Ocean 600M Master Chronometer GMT Deep Black

replica horloges Omega Seamaster Planet Ocean 600M Master Chronometer GMT Deep Black

replica horloges Omega Seamaster Planet Ocean 600M Master Chronometer GMT Deep Black
replica horloges Omega Seamaster Planet Ocean 600M Master Chronometer GMT Deep Black

De Replica horloges china Omega Seamaster Planet Ocean “Deep Black” wordt aangedreven door het OMEGA Master Chronometer-kaliber 8906. Bestand tegen magnetische velden van 15.000 gauss, heeft elk horloge de 8 tests doorstaan ​​die zijn ingesteld door het Zwitserse Federale Instituut voor Metrologie (METAS). Deze hogere standaard van precisie en prestaties komt bovenop de traditionele COSC-certificering. Het horloge wordt geleverd met vier jaar garantie.

 Een primeur voor de Planet Ocean, de behuizing van elk “Deep Black” -model is gemaakt van een enkel blok keramiek. Hetzelfde materiaal wordt ook gebruikt voor de unidirectionele bezels evenals de wijzerplaten met nieuwe Arabische cijfers.

 Op de zwarte en 18K Sedna ™ gouden modellen zijn de keramische kastjes en wijzerplaten gepolijst voor een glanzend effect. De blauwe en rode versies zijn geborsteld voor een mat effect dat beter zicht onder water biedt.

Een nieuwe GMT-ring is bevestigd op de wijzerplaat terwijl de duikweegschaal op de keramische ring zit met behulp van Liquidmetal® of OMEGA Ceragold ™.

Voor het zwarte model wordt Liquidmetal® ook gebruikt om het He-symbool op de Helium-klep en het OMEGA-symbool op de kroon te creëren. Op de blauwe en rode modellen zijn deze twee functies gekleurd met een rubberen injectie.

 Voor het eerst is rubber gemengd met keramiek om een ​​unieke ring te creëren. Op de blauwe en rode modellen is deze kleurrijke innovatie te zien gedurende de eerste 15 minuten. Nog een handige functie voor duikers.

In een andere opmerkelijke primeur heeft OMEGA een georiënteerde caseback gemaakt, zodat de gegraveerde tekst perfect op zijn plaats zit. Dit is bereikt door OMEGA’s nieuwe en gepatenteerde keramische Naiad Lock. Het alveol-ontwerp van de achterkant van de behuizing biedt ook een esthetisch golfpatroon.

Waarom de kleuren? Stel je voor dat je onder de golven van de oceaan afdaalt. Op 5 m is de eerste kleur die niet meer zichtbaar is rood. Dat betekent dat dit ‘militaire’ duikershorloge een camouflagevoordeel zal behalen door geleidelijk je wetsuit aan te passen. Ga dieper tot 275 m en de laatste kleur die je ziet, op basis van lichtpenetratie, is de exacte blauwtint die je op het blauwe Deep Black-model vindt. Uiteindelijk wordt de oceaan op een diepte van 300 m zwart. Het 18K Sedna ™ gouden model is een lifestyle-exemplaar dat is gebouwd voor mensen die graag op het dek verblijven.

De wijzers en wijzers van de horloges zijn gemaakt van 18K Sedna ™ goud of 18K wit goud. Ze zijn gecoat in witte Super-LumiNova die groene en blauwe kleuren uitzendt.

De zwarte rubberen banden zijn ontworpen om het uiterlijk van stof te geven. Ze hebben contrasterende stiksels en zijn ook behandeld met een antibacteriële coating. Een golfpatroon is te vinden aan de onderkant. Op het Sedna ™ gouden model is de riem waterbestendig leer, met dezelfde antibacteriële rubberen onderkant. De vouwsluiting is gemaakt van keramisch titanium, terwijl de sluiting van de sluiting is vervaardigd in keramiek met twee soorten afwerking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *