Goedkope horloges Rolex Submariner Andrea Pirlo Project Asia 3130

Replica horloges China Rolex Submariner Andrea Pirlo Project Asia 3130


Replica horloges Rolex Submariner Andrea Pirlo Project Asia 3130

Dit is de eerste keer dat ik een Rolex-horloge met een skeletgezicht zie, het is op maat gemaakt, ziet er een beetje vreemd uit voor mij, maar zit vol met creativiteit voor sommige mensen. Andrea Pirlo, als je naar voetbalwedstrijden kijkt, ken je hem, hij is een zeer populaire voetballer, hoewel ik geen fan van hem ben, hij heeft veel fans in China en over de hele wereld. Het horloge ziet er bijzonder uit, een beetje elegantie onder zijn stoere uiterlijk, net als de stijl van Andrea Pirlo in voetbalwedstrijden.

Replica Rolex Submariner Skeleton
De focus ligt op de wijzerplaat. Met de skelet wijzerplaat kunt u alle werkende machineonderdelen duidelijk zien. Door het saffierglas aan de voorkant kun je de beweging van het replica horloge zien, dat is een kloon 3130. na het doorzoeken van enkele foto’s van het echte horloge en het vergelijken met de replica, kan ik niet teveel verschil zien, weet je, voor een horloge met skelet wijzerplaat is het erg moeilijk te repliceren omdat elk deel van het uurwerk wordt getoond aan dragers, dus de horlogefabrikant moet zijn best doen om te klonen, zodat elk deel van de beweging er precies hetzelfde uitziet als echt, op dit replica horloge heeft de VR-fabriek goed werk geleverd.

Rolex Submariner Andrea Pirlo
Rolex Submariner Pirlo
Naast de zeer kloon 3130-beweging, maakt de VR-fabriek deze replica met 904L roestvrij staal, met 3130 beweging en 904L roestvrijstalen materiaal, erg goedkoop voor veel mensen, als u interesse heeft, neem dan contact met ons op.

Hier is de specificatie van het replica horloge.

Uurwerk: Asia Clone 3130 Automatic, 28800BPH, Rotor and Plates Decorated to Real Rolex 3130 Caliber
Kast: 40 mm * 13 mm, 904L roestvrij staal
Bezel: zwart keramiek
Crystal: Sapphire met Tiny Rolex Crown om 6 uur
Armband: 904L roestvrij staal met vouwsluiting
Waterbestendig: 30m

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *