Goedkope horloges Richard Mille RM 70-01 Tourbillon Alain Prost

replica horloges china  richard mille rm070
replica horloges china richard mille rm070

Vandaag debuteert Richard Mille met zijn eerste horloge voor de wielerwereld (het komt zelfs met een fiets als je het koopt). Dit is de RM 70-01 Tourbillon, Alain Prost, en met zijn interessante “swoosh” -behuizing lijkt de vraag te zijn beantwoord: “Wat zou er gebeuren als Richard Mille een van deze zakentellers zou maken” zoals die vaak gebruikt door mannen van de deur van het evenement om het aantal aanwezigen te tellen. Het wordt het nieuwste speelgoed van het merk met een moderne en gedurfde ‘superwatch’-look waarmee fans over het merk kunnen praten, evenals een spannende nieuwe look voor het merk in de wielerwereld.

Replica horloges china Richard Mille RM 70-01 Tourbillon horloges Alain Prost

Dit is een van die vreemde en zeer zeldzame horloges die iedereen een paar weken doorbrengt met de vraag waarom Richard Mille besloot om er 30 te maken en als het merk zijn hoofd verloor. Over een paar jaar zullen mensen het geniale van het horloge opmerken, bijna hun aanvankelijke sceptische reactie vergeten. Ik zie niet in hoe het concept van het horloge niet naar voren kwam als gevolg van een telefoontje tussen Richard Mille en Alain Prost, een van hen zei: “Hoe kunnen we een horloge maken als je zijn op de fiets. Waarom is er geen Richard Mille tourbillon om te fietsen?

Richard Mille heeft waarschijnlijk andere toepassingen (denk aan het feit dat ze schadelijk zijn) in gedachten voor deze totalisator-complicatie. Wat als het een horloge was voor huurmensen of huursoldaten om hun dodental op te sporen? Of als er iets veel banaler is gebeurd en mensen met een van deze zeldzame luxe zouden de ongewone ervaring van deze exotische fidget-spinner waarderen, waardoor je als hoog kunt tellen en zo ongeveer iedereen het in één kunt doen alleen sessie … breng het totaal terug naar nul. Kom op, het is bijna net zoiets als onnodige tijd doorbrengen met een casual smartphone-spel.

Richard Mille is zich ervan bewust dat de totalisator niet de meest opwindende innovatie in de wereld van horloges is, maar zij benadrukken de nadelen die suggereren dat de rollen zeer nauwkeurig in lijn zijn, dat het systeem is ontworpen om “manipulaties” te voorkomen toevallig, “En een slot om algemene stabiliteit te verzekeren. Met andere woorden, Richard Mille wil dat je weet dat het proces van het ondersteunen van cijfers op nummer via de breekknop ongelooflijk zal zijn voor al die fetishistische mechanische aanraaktoetsen (we weten wie we zijn).

Dit is geen nieuw Richard Mille tourbillon sportief horloge, dat de RM 70-10 niet mag missen. De beweging van het RM07-01 kaliber met handmatige opwinding 3Hz tourbillon heeft 70 uur gangreserve en geeft precies de tijd aan. Het grootste deel van de architectuur van de beweging is gemaakt van titanium en de aantrekkingskracht is te danken aan het ontwerp. Nogmaals, dit horloge zou de eerste kennismaking zijn met deze fabrikant van sporthorloges van wereldklasse (wat, zul je merken, maar bescheiden wordt uitgebuit door de luxe horloge-industrie van vandaag ). -thema mogelijk.

Om de pols is de Richard Mile RM 70-01, Alain Prost, nog niet gezien, maar de gebogen behuizing ziet er overtuigend uit. Het is gemaakt van TPT-carbon, dat deze organische gesuperponeerde Damascus-staallook biedt. Inderdaad, net als gelamineerd staal, bestaat deze koffer uit bewerkte gelamineerde koolstofonderdelen. De titanium kast is 49,48 mm breed, 54,88 mm hoog en 17,65 mm dik. Dit is niet het eerste asymmetrische horloge van Richard Mille (ik denk dat een van de modellen van Yohan Blake dat wel was), maar de RM 70-01 is zeker de eerste die de aandacht van de meeste mensen trekt.

Merk ook op dat dit “exclusief” een “linkshandig horloge” is, wat natuurlijk betekent dat de RM 70-01 is ontworpen om aan de rechterpols te worden gedragen. Dit komt omdat de vorm betekent dat de kroon niet in je hand blijft steken. Dit is met name een probleem gezien de positie van de arm en de hand van de fietser, waar zonder een dergelijk ontwerp, een pijnlijke kroon een gevaar zou kunnen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *