Goedkope Horloges Patek Philippe Perpetual Calendar Chronograph 5270

Replica Horloges Patek Philippe Perpetual Calendar Chronograph 5270


Replica Horloges china Patek Philippe Perpetual Calendar Chronograph 5270

Tegenwoordig heeft Patek Philippe een van de meest uitgebreide collecties van regelmatig geproduceerde grote complicaties, waaronder minutenrepeaters met eeuwigdurende kalenders, astronomische horloges, uurwerken met tourbillons en modellen die verschillende van deze felbegeerde functies combineren. Als het resultaat van de overdracht van knowhow van de ene generatie op de volgende en ondersteund door de resultaten van hoogstaand onderzoek, volgen deze horloges twee fundamentele principes die erg belangrijk zijn voor Patek Philippe. Een daarvan is om de uitdaging aan te gaan om een ​​maximale technische complexiteit in een minimaal volume (de kleinst mogelijke hoogte en diameter) onder te brengen, waardoor zeer slanke koffers kunnen worden ontworpen die tijdloze elegantie uitstralen. Ten tweede moet elke complicatie – hoe uitgebreid ook – eenvoudig te bedienen zijn voor de gebruiker en een rolmodel zijn van gemak, functionele integriteit en leesbaarheid. De drie grote complicaties van 2020 illustreren deze filosofie zeer overtuigend. Ze belichamen een niveau van vakmanschap dat van elke Patek Philippe een kostbaar kunstwerk maakt.

Ref. 5270J-001 Chronograaf met eeuwigdurende kalender
Een majestueuze klassieker met een nieuwe geelgouden persoonlijkheid

Als erfgenaam van Patek Philippe’s grote klassieker uit 1941 (Ref. 1518), de Ref. De 5270 eeuwigdurende kalender chronograaf is sinds 2018 verkrijgbaar in platina met een gouden opaline wijzerplaat en een roségouden versie met een gouden armband in “goutte” -stijl. Nu breidt de fabrikant zijn reguliere collectie van deze grote complicatie uit met de Ref. 5270, voor het eerst gehuld in geelgoud. Het is een zeer elegante outfit voor dit tijdloze horloge dat een concave lunette combineert met uit twee lagen bestaande uitsteeksels.

De zilverkleurige opaline wijzerplaat met opgelegde batonindexen en bladvormige wijzers van geelgoud zorgt voor een uitstekende leesbaarheid. De displays van de eeuwigdurende kalender zijn smaakvol uitgebalanceerd met een analoge datum op 6 uur en een dubbele opening voor de dag en maand op 12 uur. Ze worden aangevuld met twee kleine ronde openingen voor de dag / nacht-indicator en de schrikkeljaarcyclus, evenals het typische maanfasevenster.

Het kaliber CH 29-535 PS Q is het eerste chronograafuurwerk met een eeuwigdurende kalender, ontwikkeld in 2011 en volledig vervaardigd door Patek Philippe. Het combineert traditionele architectuur (horizontale koppeling, kolomwiel en handmatige opwinder) met zes gepatenteerde innovaties voor de chronograaffuncties en valt op door zijn extreem dunne kalendermechanisme (1,65 mm voor 182 onderdelen). Het uurwerk is te bewonderen door de saffierkristallen achterkant van de kast. Een stevige rug in 18K geelgoud maakt deel uit van de leveringsomvang.

De nieuwe Ref. 5270J-001 wordt gedragen op een met de hand gestikte, matte chocoladebruine krokodillenriem met grote vierkante schalen die zijn vastgezet met een geelgouden vouwsluiting. Het sluit aan bij de eerdere platina- en roségouden modellen om tegemoet te komen aan de individuele voorkeuren van liefhebbers van grote complicaties van Patek Philippe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *