Goedkope horloges Omega speedmaster apollo 11 50e verjaardag

Replica horloges Omega speedmaster apollo 11 50e verjaardag

Replica horloges china Omega speedmaster apollo 11 50e verjaardag

Ingenieuze technologie was essentieel om astronauten naar de maan te krijgen. In OMEGA’s eigen slimme ontwerp is de 42 mm kast gemaakt van roestvrij staal, terwijl de ring van gepolijst zwart keramiek [ZrO2] is met een OMEGA CeragoldTM tachymeterschaal.


Toonaangevend in ontwerp, de indexen, de ring, het OMEGA-logo en bijna alle wijzers zijn gemaakt van 18K Moonshine ™ Gold – een nieuwe legering waarop patent is aangevraagd, die een lichtere tint heeft dan traditioneel geelgoud en een hoge weerstand tegen vervaging biedt.


Op de wijzerplaat zijn twee Apollo 11-tributen te vinden. Een nummer “11” komt voor in 18K Moonshine ™ Gold om 11 uur. Meer in het bijzonder toont de subwijzerplaat van 9 uur Buzz Aldrin die naar beneden klimt op het maanoppervlak. Deze 18K Moonshine ™ Gold subdial is gezwart en met een laser gegraveerd.


Een kleine stap! De zwartgeblakerde, decoratieve binnenzijde van de kast toont Buzz Aldrins lasergegraveerde voetafdruk op het maanoppervlak, terwijl het legendarische citaat van Neil Armstrong is geschreven in 18K Moonshine ™ vergulde letters.


De nieuwe Replica horloges OMEGA Master Co-Axial Calibre 3861 zet de volgende evolutionaire stap voor het beroemde Moonwatch-uurwerk. Vervaardigd met Co-Axial en antimagnetische technologie, bereikt het nu de superieure Master Chronometer-standaard van precisie, chronometrische prestaties en magnetische weerstand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *