Goedkope Horloges Jaeger-LeCoultre Master Ultra Thin Perpetual

Replica Horloges Jaeger-LeCoultre Master Ultra Thin Perpetual

Replica Horloges Jaeger-LeCoultre Master Ultra Thin Perpetual
Replica Horloges Jaeger-LeCoultre Master Ultra Thin Perpetual

De Jaeger-LeCoultre Master Ultra Thin Perpetual ref. 1302520 is niets anders dan elegant en een zeer gemakkelijk te lezen eeuwigdurende kalender met de traditionele Jaeger-LeCoultre één-drukstukcorrector voor alle complicaties op de kalender. Nadat de kalender is ingesteld, hoeft deze pas in 2100 te worden aangepast. Het eeuwigdurende kalendermechanisme houdt rekening met de lengte van elke maand en houdt rekening met 29 februari voor elk schrikkeljaar.

Dit elegante horloge is voorzien van een zeer dunne rosé gouden kast met een diameter van 39 mm en een dikte van slechts 9,2 mm. De crèmekleurige eierschaal wijzerplaat is perfect in balans met een overzichtelijke configuratie met aangebrachte roségouden markers, verzonken indicatoren voor de maanfase op 12, dag van de week op 9, datum op 3, maand op 6, een klein jaar diafragma tussen 7 en 8 uur en een kleine nacht / dag-indicator via een heel klein diafragma boven het centrale rondsel. Om het elegante uiterlijk af te ronden, is het horloge voorzien van dauphine wijzers en een blauw geanodiseerde secondewijzer die zorgt voor het ultieme contrast.

Dit horloge is voorzien van een donkerbruine alligatorriem met een gesp die comfortabel maar enigszins kort is. Degenen met polsen groter dan 7-7.25 “zullen het moeilijk vinden om dit horloge te dragen tenzij de riem aan het laatste gaatje is bevestigd.

De Master Ultra Thin Perpetual is uitgerust met een vitrine achter die volledig zicht biedt op het prachtig afgewerkte Jaeger-LeCoultre automatisch kaliber 868 bestaande uit 336 delen, 46 juwelen en die klopt met een frequentie van 28.800 vph met een gangreserve van 43 uur wanneer volledig opgewonden.

Het Jaeger-LeCoultre replica horloge china aaa copy heeft een diameter van 39 mm, een dikte van 12 mm, 18K roségoud gecoat op 316L massief roestvrij staal, vitrine met gedetailleerde gravure, lederen band met enkele vouwgesp, witte wijzerplaat met stokmarkeringen, Azië 23j automatisch uurwerk met versierde bruggen & Platen en een geperforeerde wikkelrotor om eruit te zien als Jlc 868 Calibre.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *