Goedkope horloges Franck Muller Vanguard Racing V 45

Replica horloges Franck Muller Vanguard Racing V 45


Replica horloges Franck Muller Vanguard Racing V 45

De kastbreedte is een dikke 44 mm, de lug-to-lug-lengte is 53,7 mm en hij staat 12,7 mm uit de pols. Niet verrassend voor een horloge met deze ongewone vorm en profiel is de waterdichtheid slechts 30 meter.

de vetgedrukte, nauwsluitende Arabische cijfers worden op de wijzerplaat aangebracht om diepte toe te voegen. Prachtig bewerkt, met scherpe, zuivere randen om voor te sterven, deze cijfers vormen een groot deel van dit ontwerp. In feite is de nummering op de Vanguard-horloges altijd mijn favoriete ding over het gezin geweest

De Goedkope horloges china Franck Muller Vanguard Racing-collectie wordt aangedreven door kaliber FM 2800-DT. Het is een zelfopwindend mechanisch uurwerk met een diameter van 25,60 mm en een dikte van 3,6 mm. Elk model in de serie heeft een gangreserve van 42 uur en een werksnelheid van 28.800 vph, wat het absolute minimum is dat je zou verwachten van een horloge dat zo duidelijk wordt gedefinieerd door zijn sportieve karakter. Calibre FM 2800-DT bestaat uit 158 ​​componenten – waarvan 21 juwelen – en heeft een 24-karaats gouden afwerking op alle bruggravures. Naast die fijne bloei, heeft het uurwerk verschillende afwerkingsstijlen, waaronder Genève-golven, cirkelvormige nerven, diamantpolijsten, zonnestraalborstelen en 45-graden polijsten, evenals warmteblauw gepolijste schroeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *