Goedkope Horloges Cartier Santos De Cartier WSSA0009

Replica Horloges Cartier Santos De Cartier WSSA0009

De nieuwe Santos de Cartier horloge blijft trouw aan deze originele filosofie door als gevolg van de innovatieve, steeds veranderende geest van zijn eigen leeftijd.

Goedkope Horloges Cartier Santos De Cartier WSSA0009
Goedkope Horloges Cartier Santos De Cartier WSSA0009

Bij de actualisering van dit uurwerk, de ontwerpstudio’s gericht op comfort, intelligent verhoudingen en respect voor de Santos esthetische:

– De vierkante vorm ongewijzigd Het weerspiegelt de verfijning en symmetrie van Parijs geometrie van de tijd, zoals geprezen in de vier hoeken van de hoek Eiffeltoren In een voorkeur rechte lijn blijft, dit grensoverschrijdend weergegeven vorm een ​​breuk met traditionele ronde horloge vormen .. .

– Ook ongewijzigd zijn de acht schroeven op de ring: dit functionele hardware is een miniatuur eerbetoon aan de toename van het aantal mechanische staalconstructies in verband met een gouden tijdperk van de stedelijke architectuur Hier, Cartier durfde een functioneel element dat tot dusver verborgen had weer te geven ..

Het ontwerp van de ring is bijgewerkt om de synergie tussen de lijnen van de tas en de riem te bevorderen. Deze slankere lijnen accentueren de stilistische dynamiek van het horloge. Het horloge is ontworpen voor een perfecte pasvorm om de pols en is precies verzwaard en Gemeten om comfort en ergonomie te optimaliseren.

De band is het bepalende element in de geschiedenis van de Santos de Cartier, de eerste moderne polshorloge. Het oorspronkelijke band was in leer, een totaal nieuw materiaal in uurwerken, en verliet de drager vrij van de beperkingen van het zakhorloge.
De nieuwe Santos de Cartier horloge is voorzien van een innovatieve band in overeenstemming met de geest van deze tijd. De nieuwe riem is geschikt voor de moderne levensstijl en het gemak van de beweging, en kan worden aangepast aan elke gelegenheid aan te passen op basis van de keuze van materialen en kleuren.

In staal, goud, kalfs- of krokodillehuid, alle versies uitwisselbaar dankzij de Cartier QuickSwitch systeem (patent aangevraagd) verborgen onder de band. Dit onzichtbare mechanisme past in de structuur van de behuizing en het systeem, de drager eenvoudig te activeren drukt het mechanisme.

Een andere geavanceerde functie is de SmartLink zichzelf beslagtechniek (octrooi aangevraagd) die de lengte van de metalen band om de dichtstbijzijnde verbinding regelt zonder het gebruik van gereedschap. Bij een druk op een knop op elke SmartLink, het bar hulpstuk ontgrendeld en één van de geborsteld metalen schakels met schroeven kunnen worden toegevoegd of verwijderd uit de Santos de Cartier horloge.

Het kaliber 1847 MC heeft antimagnetische nikkel-fosforcomponenten in de echappement- en bewegingsmechanismen, evenals een schild gemaakt van een paramagnetische legering, waardoor het kaliber fotokopiëren wordt geleverd aan de krachtige magnetische velden waaraan een horloge in het dagelijks leven kan worden blootgesteld.

Het nieuwe Santos de Cartier horloge is door de Cartier Manufacture-werkplaatsen geassembleerd, gekalibreerd en getest op weerstand tegen variaties in positie, vochtigheid, temperatuur, druk, blootstelling aan impact en versnelling en om te voorkomen dat deze factoren de nauwkeurigheid van het horloge beïnvloeden .

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *