Goedkope horloges BREITLING NAVITIMER Aviator 8 B01 Chronograph 43 Edition

Replica horloges BREITLING NAVITIMER Aviator 8 B01 Chronograph 43 Edition
Replica horloges BREITLING NAVITIMER Aviator 8 B01 Chronograph 43 Edition

Replica Breitling Horloges China heeft aangekondigd dat het gaat samenwerken met MR PORTER, de bekroonde online bestemming voor mannenstijl. MR PORTER biedt een samengestelde selectie van 31 uurwerken uit de iconische productfamilies van Breitling. De samenwerking begint met een speciaal horloge in beperkte oplage uit de nieuwe Navitimer 8-collectie.

De Navitimer Aviator 8 B01 Chronograph 43 Limited Edition wordt geproduceerd in een beperkte oplage van 1000 stuks. Het kloppende hart is het Breitling Manufacture Calibre B01, dat door zowel experts als enthousiastelingen wordt beschouwd als een van ’s werelds beste mechanische uurwerken sinds het werd gemaakt. Zoals alle Breitling-horloges is de Navitimer Aviator 8 B01 Chronograph 43 Limited Edition een COSC-gecertificeerde chronometer.

Dit uurwerk is een studie in stijl, met een elegante zilveren wijzerplaat en antraciet contrasterende chronograaf met kleine secondewijzerplaten. De geavanceerde beweging is zichtbaar door een transparante saffieren achterkant van de kast, terwijl een kenmerkende satijngeborstelde lunette is voorzien van indexen en Arabische cijfers naast de praktische wijzer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *