Goedkope Horloges Bell & Ross BR 03-92 Diver

Goedkope Horloges China Bell & Ross BR 03-92 Diver

Goedkope Horloges China Bell & RossBR 03-92 Diver
Goedkope Horloges China Bell & RossBR 03-92 Diver

De Bell & Ross BR 03-92 Duiker is een professioneel duikinstrument, waterbestendig tegen 300 meter en aangedreven door een Zwitserse zelfwikkeling mechanische beweging met bewezen robuustheid en nauwkeurigheid.

Met ergonomie perfect ontworpen voor onderwatergebruik, is het iconische Bell & Ross vierkante hoesje uitgerust met een 60-minuten gekalibreerde uni directionele roterende ring, waarvan de luminescerende punt om 12 uur wordt gebruikt om tijdreferenties op zowel de oppervlakte als de diepte aan te brengen . De bezel, ontworpen voor professioneel gebruik, zorgt voor een directe berekening van de tijd onder water. Het is unidirectioneel (wat betekent dat het alleen in één richting kan draaien – in dit geval tegen de klok mee) om te voorkomen dat de referenties verloren raken. Als het per ongeluk wordt verplaatst, verkort het automatisch de duiktijd om risico’s te vermijden.

De kroon van de BR 03-92 duiker is afgeschroefd om de druk op grote diepten te weerstaan, en is voorzien van een wacht die garandeert volledige bescherming tegen impact en optimale waterbestendigheid. De zorgvuldig ontworpen kroon is ook voorzien van een rubberen inzetstuk voor betere ergonomie.

Met zijn verfijnde design en ongekompliceerde functionaliteit is het nieuwe Replica horloges Bell & Ross duikhorloge beschermd door een stalen buitenkant om de moeilijkheden van onderwaterverkenning te weerstaan. De behuizing is versterkt met een zeer dikke rug (2,80 mm op de BR 03-92 duiker, vergeleken met 1,80 mm op het BR 03-92 Staal), en garandeert een extreem waterbestendigheid. Onzichtbaar van buitenaf, maar toch belangrijk voor zijn betrouwbaarheid, is de BR 03-92 duiker ook uitgerust met een zachte ijzeren kooi om zijn weerstand tegen magnetische velden te verhogen.

Een verdere garantie voor perfecte waterbestendigheid, het saffierkristal met antireflectieve coating is een indrukwekkende 2,85 mm dik, vergeleken met de 1,50 mm op het klassieke staal BR 03-92. De diepzwarte wijzerplaat beschikt over indices in skeletvormig metalen applique, gevuld met witte Superluminova® voor een betere leesbaarheid, dankzij het maximale contrast tussen het zwart van de wijzerplaat en de witte indicaties. De uurhand is oranje en de minutenhand bevat witte Superluminova®, waardoor ze in een oogopslag onderscheiden kunnen worden; de minuut hand is ook gebruikt om de duiktijd te berekenen. Ten slotte is de tweede hand ook gevuld met witte Superluminova®, zodat de juiste werking van het horloge duidelijk zichtbaar is, zelfs onder water.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *