Goedkope horloges 2020 breitling chronomat b01 42mm

replica horloges breitling chronomat b01 42mm china

De 2020 Chronomat B01 42 is 42 mm breed en ongeveer 15 mm dik. Het gevoel voor maat is echt een functie van al het mooi gepolijste staal en de brede lugs in combinatie met de dramatische tapsheid van de Rouleaux-band. Zoals altijd voor Breitling, is de stalen kast uitzonderlijk goed gemaakt met een uitstekende afwerking.

Dit Breitling horloge maakt deel uit van de Chronomat collectie. Het referentienummer van dit Breitling-horloge is AB0134101C1A1.
De Breitling CHRONOMAT B01 42 Blauw is voorzien van een Automatisch uurwerk en is getest op een waterdichtheid van 20 ATM / 200 meter. De horlogeband is gemaakt van Staal.

Het ontbreken van kenmerkende kralen op de lunette, de vereenvoudiging van de wijzerplaat en de verkorting van de lugs zijn slechts enkele van de opvallende veranderingen waardoor de nieuwe Chronomat een ander horloge en een potentiële toekomstige klassieker kan worden.

De armband is een ander groot hoogtepunt, het is een vrij ongebruikelijke “Rouleaux-armband”, AKA een “Bullet-armband”, hij is uiterst comfortabel vanwege het grote aantal bewegende schakels die zich om de pols vormen en vormen, en hij ziet er ook vrij uniek uit. Het heeft een dubbele gespsluiting die vrij veilig aanvoelt, met een compressiesnelsluiting voor eenvoudige verwijdering.

De chronomaat wordt aangedreven door een manufactuurkaliber Breitling 01 uurwerk, het is zelfopwindend met 47 juwelen, dit beest van een uurwerk kan vanaf de achterkant worden bekeken via het tentoonstellingsvenster.

De functionaliteit van dit horloge is zeer soepel, met hoorbare klikken bij het starten, stoppen en resetten van de chronograaffunctie. De chronograafwijzer glijdt moeiteloos terwijl de sub-wijzerplaten de telling bijhouden. De wijzer, die in felrood is, is ook gemakkelijk te onderscheiden en zorgt voor een gemakkelijke tracking.nu wordt ook het replica horloge breitling Chronomat B01 uitgebracht.

BEWEGING: Azië Valjoux 7750 automatisch, 28800 bph met volledig functionele chronograaf
KAST DIAMETER: 42mm
DIKTE: 15 mm
KLEUR WIJZERPLAAT: witte wijzerplaat met zwarte subdials en markeringen
MATERIAAL KAST: Massief roestvrij staal 316L
ARMBAND:Roestvrijstalen armband met inzetgesp
VOORGLAS: Saffierkristal
ACHTERGLAS: Display Caseback
BEZEL: Uni-directionele massief roestvrijstalen bezel
TYPE SLUITING: Inzetbare gesp
Waterbestendig: JaGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *