Geodkope horloges China omega Speedmaster zilveren snoopy 50e verjaardag

Replica horloges China omega Speedmaster zilveren snoopy 50th verjaardag


Replica horloges China omega Speedmaster silver snoopy 50th anniversary

Dit uurwerk voor het 50-jarig jubileum is een eerbetoon aan de “Silver Snoopy Award” die OMEGA in 1970 ontving van NASA-astronauten, als erkenning voor de bijdragen van het merk aan ruimteverkenning, waaronder de Apollo 13-missie.

De Replica omega Speedmaster 42 mm roestvrijstalen kast is gekoppeld aan een stalen band of een blauwe nylon band, en de nylon bandvoering is bedrukt met de “Apollo” missie nr. 13 zeilbaan. De zilveren wijzerplaat is versierd met puntige uurmarkeringen en de wijzers zijn behandeld met blauwe PVD.

Het horloge heeft een gebogen dubbelzijdige anti-reflecterende en slijtvaste spiegel van saffierglas. Door de spiegel zie je dat de drie blauwe subschijven respectievelijk de 30-minutenteller, de kleine secondeteller en de 12-urenteller vertegenwoordigen. De blauwe subdial op 9 uur is bedrukt met een zilveren badge met het “Snoopy” patroon.

Tegelijkertijd is het horloge uitgerust met een blauwe zirkonia [ZrO2] keramische lunette en versierd met wit geëmailleerde tachymeterschaal. De blauwe ringmond komt overeen met de blauwe letterlijk. Natuurlijk behoren ze tot de Speedmaster-serie. Probeer in het latere proces niet tegen de ringmond te stoten. Het materiaal van keramiek zal immers direct gerelateerd zijn aan de economie. haak aan!

Tegelijkertijd is het qua functie noodzakelijk om de rechter handgreep te combineren, de bovenste handgreep is de chronograafknop. Na het indrukken van de minste knoppen, zal de langste chronograafwijzer in het midden bewegen en de bijbehorende wijzerplaat tegelijkertijd laten lopen. Er is geen bezwaar tegen de chronograaf, het mooiste aan dit horloge zijn de details op de achterkant! Houd er tegelijkertijd rekening mee dat voor dit horloge het midden de tijdkop is. Tegelijkertijd is het horloge uitgerust met een handmatig mechanisme. Bij het opwinden is er een opwindbeveiligingsfunctie. Als de wikkeling niet beweegt, ga dan niet opnieuw. Probeer hard, dit is anders dan gewone automatische machines, en elk uurwerk is anders, en het is anders dan de vorige BBR-fabriek Roger Dolby. Deze supermaster heeft deze beveiligingsfunctie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *