Geodkope horloges AUDEMARS PIGUET CODE 11.59

Replica horloges china AUDEMARS PIGUET CODE 11.59

Audemars Piguet lanceert een geheel nieuwe collectie, genaamd Code 11.59.

Replica horloges china AUDEMARS PIGUET CODE 11.59
Replica horloges china AUDEMARS PIGUET CODE 11.59

De saffierkristallen over de wijzerplaten zijn ook opmerkelijk, met een nieuw, “dubbel gebogen” profiel: het binnenoppervlak is koepelvormig, terwijl het buitenoppervlak verticaal is gebogen van 6 tot 12 uur – een concaaf / convex optisch ontwerp dat AP zegt zal de details van de wijzerplaat verbeteren. De kristallen strekken zich uit van rand tot rand van de zeer dunne bezel en zijn afgewerkt met gepolijste afgeschuinde randen. Op de wijzerplaten is nog een nieuwe functie: een verhoogd 3D-logo, gemaakt van dunne laagjes goud in een chemisch proces dat galvanische groei wordt genoemd, waarbij elke letter van het logo is verbonden door een haarfijne schakel.

De code 11.59 Selfwinding (vier referenties, twee in roségoud, met witte of zwart gelakte wijzerplaten; twee in witgoud met blauwe of zwart gelakte wijzerplaten) zit in een kast met een diameter van 41 mm en een eenvoudige tijdweergave met drie wijzers een datumvenster om 4:30. De gebogen Arabische uurcijfers en indexen zijn gemaakt van hetzelfde goud als de kasten en de wijzerplaat is omgeven door een buitenste minuten / seconden-schaal met Arabische cijfers bij de 5-minutenmarkeringen. Dit horloge wordt aangedreven door het automatische Calibre 4302, met 32 ​​juwelen, een frequentie van 28.800 vph en een gangreserve van 70 uur.

we bieden het aaa replica horloge 41 mm diameter, 13 mm dikte Massief roestvrij staal 316L kast, vernikkelde Japanse Miyota 9015 automatisch met volledig gedecoreerde rotor en bruggen en platen om eruit te zien als AP Calibre 4302 uurwerk, zwarte wijzerplaat, vitrinekast met gedetailleerde gravure, leer Riempje met Tang-gesp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *