Breitling horloges China Expospace B55

Replica Breitling horloges China Expospace B55

Replica Breitling horloges China Expospace B55
Replica Breitling horloges China Expospace B55

De Goedkope Breitling Exospace B55 is volgens Breitling een horloge dat speciaal is ontworpen voor professionals in de luchtvaart, met daadwerkelijke horloge-aanpassingen die vanaf de telefoon kunnen worden gedaan (tijdinstelling, tijdzone-aanpassingen en alarmen).

De horlogekast zelf is gemaakt van mat zwart titanium, 46 mm in diameter en iets meer dan 15 mm dik. De bidirectionele gegraveerde ring is bevredigend en eenvoudig te bedienen dankzij een hoog profiel en die kenmerkende Breitling rider tabs, en de kroonribbing is diep en grip. Push-pieces breken met autoriteit en de blauwe rubberen band is comfortabel, op maat gesneden en gecombineerd met de drukknop-vouwsluiting met een ratelend microverstelmechanisme. Het heeft een verfrissende jeugdigheid en tactisch gevoel waardoor je hem aan en uit wilt trekken doe er alles aan – zwem, fiets, ren, vlieg – en het is aan de taak om 100 meter waterbestendig te zijn.

De basisfunctionaliteit van de B55 is vergelijkbaar met andere Breitling “ana-digi” -horloges, die traditionele driehandige time-telling combineren met twee vensters die andere informatie digitaal weergeven. Alle functies worden op het horloge via de kroon bediend, ingedrukt, getrokken of rondgedraaid om functies te doorlopen en waarden te selecteren. De drukknoppen, die eruit zien als de start / stop- en resetknoppen van een chronograaf, worden eigenlijk gebruikt om te scrollen tussen submenu’s en om sommige functies zoals de stopwatch of de countdown-timer te activeren. Om het aflezen van het digitale display te vergemakkelijken, “parkeert” een dubbele druk op de kroon de handen op 9 en 3 om ze uit de weg te houden. U kunt de wijzers synchroniseren met de digitale display, tot op de seconde; in een knipoog naar zijn doelgroep in de lucht, om de tijd in te stellen, stelt u eerst Universal Time Coordinated (of GMT) in, de internationale standaard voor luchtverkeerscommunicatie en stelt u vervolgens de lokale tijd in met de offset van uw locatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *