5 beste 2022-omega

1.Omega Seamaster Professional Ultra Deep

Omega Seamaster Professional Ultra Deep Replica horloges

We beginnen echt bij de basis, bij de diepten van de Marianen. De gepresenteerde primaire lijn is gemotiveerd door de horloge-gedachte die in 2019 de nieuwe norm voor diepgang in de Mariana Trench zette. De Replica Omega Seamaster Ultra Deep in grade 5 titanium is waterdicht tot… hangen: 6000 meter. Het omvat een bezel van geborsteld aardewerk met een verlaagde uurschaal en een gezandstraalde kast.
De ongekende “Manta”-highlights zijn uitgerust met een NATO-bevestiging met een cirkel en een pal in klasse 5 titanium. Wat de wijzerplaat betreft, is de basis in de regel van titanium, dit keer met een fantasierijke bekleding. Arabisch cyaan inschrijvingen worden toegepast om 12, 3, 6 en 9 uur. Let ook op de pluizige blauwe kleur van de secondewijzer.
Perspectieven, gezien de verrijkte missie, kunnen absoluut niet mager zijn. Een breedte van 45,5 mm en een dikte van 18,12 mm.
Om af te sluiten, versterkt de Caliber 8912 Co-center Master Chronometer alle horloges die tot nu toe zijn geïntroduceerd, de Master Chronometer.

2.Omega Seamaster Diver 300M Groen

Omega Seamaster Diver 300M Green goedkope horloges

Omega presenteert nog een groene aanpassing van de Seamaster Diver 300m. Groene lunette met witte schaal in Grande Feu, schone en golvende wijzerplaat in constant groen. Het soort is een Co-Axial Master Chronometer 8800 die zou moeten blijken uit de achterkant van de saffieredelsteen.

3. Omega Speedmaster Moonwatch

horloges china Omega Speedmaster Moonwatch

Of late, Omega has been proactively urging us its commitment to investigate new blends and materials with elegant execution and cutting edge mechanics and this year as well, it’s not conflicting with itself.
Yet again with two new Speedmaster Moonwatches, the house is introducing, after the primary Apollo XI, its mixture in yellow gold, the Moonshine Gold. The super model elements a green PVD dial and a green clay bezel. The following model rather has a Moonshine Gold dial, dim counters and a dim earth bezel.
The models are open with a consolidated sleeve in Moonshine Gold or with a versatile lash with a hold in Moonshine Gold 18K. The two models fueled by the Co-Axial Master Chronometer type 3861.

De laatste tijd heeft Omega ons proactief aangespoord om nieuwe mengsels en materialen te onderzoeken met een elegante uitvoering en geavanceerde mechanica en ook dit jaar is het niet in strijd met zichzelf.
Opnieuw met twee nieuwe Speedmaster Moonwatches introduceert het huis, na de primaire Apollo XI, zijn mengsel in geel goud, de Moonshine Gold. Het supermodel heeft een groene PVD-wijzerplaat en een lunette van groene klei. Het volgende model heeft eerder een Moonshine Gold-wijzerplaat, gedimde tellers en een gedimde aardering.
De modellen zijn open met een geconsolideerde sleeve in Moonshine Gold of met een veelzijdige wimper met een hold in Moonshine Gold 18K. De twee modellen aangedreven door de Co-Axial Master Chronometer type 3861.

4.Replica Omega Seamaster Aqua Terra horloge


Omega Seamaster Aqua Terra 38mm

Het nieuws is nog niet klaar en dit jaar introduceert Omega bovendien nieuwe vormen van de Seamaster Aqua Terra. Voor de 38 mm-modellen zijn 5 nieuwe tinten gepresenteerd: Atlantic Blue, Bay Green, Sandstone, Saffron en Terracotta.
Voor meer bescheiden polsen is de 34 mm-transformatie gepresenteerd in Sea Blue, Lagoon Green, Sandstone, Rosa Conchiglia en Lavanda.

5. Omega Constellation 28mm


Omega Constellation 28mm

Er zijn vier nieuwe pasteltinten toegevoegd voor de 28 mm Constellations: Rose Red, Patchouli Flower, Celestial Blue en Matcha Green. Ondanks de verwarmde wijzerplaat is de pasteltint ook terug te vinden in de Romeinse cijfers op de lunette.
Elk van de vier nieuwe modellen maakte kennis met staal dus met praten. De cirkels, platen en andere toegepaste delen zijn van 18k witgoud. Quartz type 4061 verlevendigt de horloges. Op de achterkant van de behuizing zien we een kosmisch observatorium omringd door 8 sterren dat op weg is naar elk van de prijzen die Omega tussen de jaren dertig en veertig heeft gewonnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *