3 Beste Perrelet Horloges

Horlogemaker Abraham-Louis Perrelet was een buitengewone horlogemaker in de jaren 1770. In 1777 vond hij het automatische uurwerk uit dat werkt via een roterende rotor – de basis voor alle automatische horloges van vandaag. Perrelet werd aan het einde van de 20e eeuw opnieuw opgericht en bracht in 1995 zijn Double Rotor-kaliber uit met twee rotors, één aan de kant van de wijzerplaat. Dat werd vier jaar later gevolgd door het Turbine-model, dat een andere handtekening is geworden voor de Perrelet. Het horloge heeft turbine-achtige bladen en een lagere wijzerplaat draait rond en onthult zichzelf door de bladen.

1.Perrelet Turbine 3 Hands 48mm

2.Perrelet Turbine Yacht-Diver

3.Perrelet Turbine Pilot

De Perrelet Turbine Pilot is verkrijgbaar in zeven verschillende varianten, die een verscheidenheid aan tinten en zelfs een camouflagevariant omvatten, bij uitstek geschikt voor geheime militaire actie.
Witte lichtgevende uren- en minutenwijzers geven betekenis met opmerkelijke efficiëntie. De nok in het midden van de wijzerplaat, verbonden met het canonrondsel, is oversized en introduceert een stijlvolle afwijking van de norm.

De uren worden aangegeven met dikke Arabische cijfers op de windstreken en rechthoekige stokken ertussen. Interessant is dat de indexen aan de onderkant van het saffierkristal zijn bevestigd. De dialoog tussen de wijzers en indexen is opmerkelijk duidelijk en verstaanbaar.

Zoals de naam van het model al aangeeft, is het horloge uitgerust met het ‘turbine’-systeem van Maison. Om de grondgedachte voor dit systeem te begrijpen, is het noodzakelijk om naar het verleden van het bedrijf te kijken.

De Perrelet Turbine Pilot is uitgerust met een in-house automatisch uurwerk, het kaliber P-331-MH. Onlangs heb ik deze beweging in detail besproken, maar voor die lezers die weinig tijd hebben, heb ik hieronder enkele punten beschreven die het vermelden waard zijn:

De bruggen die centraal staan, zijn versierd met perlage, terwijl de zichtbare randen van de hoofdplaat colimaçon vertonen.
Het oscillerende gewicht is een opengewerkt ontwerp, waardoor een superieur zicht op de onderstaande componenten wordt geboden.
COSC-certificering biedt onafhankelijke validatie van de nauwkeurigheid van het model.
Er zijn ook verschillende soorten tests uitgevoerd om de robuustheid, waterbestendigheid en tolerantie voor verschillende temperaturen te garanderen. Dit testregime maakt onderdeel uit van de certificeringsnorm Chronofiable (onafhankelijke beoordeling).
Het tarief wordt aangepast met een index-aanpasser
Ervan uitgaande dat het horloge volledig opgewonden is, zal de Perrelet Turbine Pilot 42 uur autonoom draaien.

Goedkope replica Perrelet-horloge parameter

Vernikkeld Aziatisch 2813 automatisch uurwerk, 21J, Fine Corte De Geneve finish op bruggen, geperforeerde insignia rotor
48mm KAST DIAMETER, 16mm DIKTE
Zwart/Rood Multi Tier Turbine Design Wijzerplaat, Binnenste ring cijfermarkeringen als uurindex
Massief 316 roestvrij staal, dikke zwarte PVD-coating
Rubberen band
MATERIAAL RUG: Achterkant van display met gedetailleerde gravure
SLUITTYPE: Tanggesp
WATERBESTENDIG: Ja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *